Piers Morgan og prins Harry:

Slaktes: - Lykke til

Varsler ordstorm etter at rettssaken er over.

SLAKT: Piers Morgan uttaler seg om prins Harry. Foto: Splash News / NTB
SLAKT: Piers Morgan uttaler seg om prins Harry. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Denne uken har prins Harry (38) sittet i vitneboksen i London, etter anklager mot britisk presse som omhandler blant annet telefonavlytting.

Prinsen har følt seg jaget stort sett hele livet, særlig etter at moren hans, prinsesse Diana, gikk bort i en bilulykke i 1997. I de senere årene har han gjort det klart og tydelig at han er misfornøyd med pressen - særlig de som skriver med en tabloid penn.

38-åringen har derfor gått til et sivilt søksmål mot Mirror Group Newspapers (MGN), eierne bak aviser som Sunday Mirror, Sunday People og Daily Mirror, for telefonavlytting og ærekrenkelser.

I tillegg anklager han Daily Mirror for å ha hacket seg inn på prinsesse Dianas telefonsvarer mens hun levde, ifølge Sky News. Den gang var det TV-personlighet Piers Morgan (58) som var redaktør for avisen.

«Personangrep og trusler»

At prinsen er misfornøyd med Morgan, er langt fra noen hemmelighet. Slengbemerkningene sitter nemlig ofte løst når han refser Harry og hertuginne Meghan (41).

I en 55 sider lang vitneforklaring, som du kan lese i sin helhet HER, forteller prinsen blant annet om personangrep fra Morgans side.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer