Kylie Jenner:

Slaktes: - Jeg ville blitt flau

Blir kalt «klimakriminell».

FÅR KRITIKK: Kylie Jenner er i hardt vær for å være i luften - med privatfly. her sammen med Travis Scott i West Hollywood for en ukes tid siden. Foto: SplashNews/ NTB
FÅR KRITIKK: Kylie Jenner er i hardt vær for å være i luften - med privatfly. her sammen med Travis Scott i West Hollywood for en ukes tid siden. Foto: SplashNews/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kylie Jenner (24) får massiv kritikk for å ha privatfly som sitt foretrukne fremkomstmiddel.

Twitterkontoen @CelebJets røpte nylig at Jenner og kjæresten, Travis Scott (31), fløy med privatfly fra byen Camarillo til Van Nuys, en tur på rundt 17 minutter. Å reise med bil ville tatt 45 minutter.

Flere anklager nå Jenner for å være en såkalt «klimakriminell», ifølge Page Six.

Kylie Jenner har også delt et innlegg på Instagram der hun og Travis Scott tilsynelatende poserer mellom de to privatflyene deres, fulgt av bildeteksten:

«Vil du ta mitt eller ditt?»

I kommentarfeltet er det enkelte som hyller innlegget, mens andre brukere ser rødt og viser til klimaendringene:

«Hvorfor må jeg begrense kjøttinntaket mitt og bruke pappsugerør mens 1% får lov til å pumpe tonnevis av karbon ut i atmosfæren for en dagstur til Palm Springs?», lød en av kommentarene.

NY SESONG: I den nye sesongen av The Kardashians debuterer Pete Davidson. Video: Hulu, E-Entertainment og Instagram. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

«Rike mennesker som skamløst viser fram bidragene sine til klimaforandringer ved å bruke privatfly på det som ville vært en to timers biltur. Ja, jeg ville blitt flau over å poste dette», kommenterer en annen bruker på Instagram.

Dette er heller ikke første gang folk reagerer på privatflybruken til Jenner. Tidligere skal hun ha brukt mellom 50 og 70 millioner dollar på et Global Express jetfly til bursdagen til datteren sin.

Jenner har hittil ikke svart på kritikken.

LES OGSÅ: Gravid før utroskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer