Johnny Depp og Amber Heard:

Slaktes: - Helt forferdelig

Johnny Depps ekskone raser mot Amber Heard.

BITTER: Johnny Depp vant over Amber Heard i rettsaken i fjor. Foto: AP Photo/Joel Ryan, File/NTB

BITTER: Johnny Depp vant over Amber Heard i rettsaken i fjor. Foto: AP Photo/Joel Ryan, File/NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har rukket å gå et helt år siden den svært så omtalte rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp (59) og Amber Heard (36), ble sparket i gang.

Depp fikk som kjent medhold i samtlige punkter i søksmålet mot ekskona. Heard på sin side fikk delvis medhold i sitt motsøksmål, men ble likevel dømt til å punge ut over ti millioner dollar i erstatning til eksmannen.

Heard anket dommen, men inngikk senere et forlik. Hun endte derfor opp med å «bare» måtte betale en million dollar til Depp.

Det har ikke manglet på kritikk mot 36-åringen, og nå får hun høre det igjen - denne gangen fra ekskona til Depp, skriver New York Post.

Lori Allison (65), som var gift med Depp mellom 1983 og 1985, gjestet nylig podkasten «Popcorned Planet». Der sparte hun ikke på kruttet om den mye omtalte «Aquaman»-skuespilleren.

- Jeg er ingen engel, jeg har gjort en del fæle ting mot folk også, men det hun gjorde var helt forferdelig. Det er ting jeg har lyst til å gjøre mot henne som ikke er lov, men som jeg ville gjort om det var lovlig.

Videre forteller Allison at hun først opplevde Heard som veldig hyggelig, men at hun etter hvert begynte å høre fæle ting om henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer