Slaktes fullstendig for bryllupstalen

- For noe tull.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen ble det storslåtte bryllupet mellom Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) holdt på Forte di Belvedere i Firenze.

Andrea Bocelli sang mens Kim ble ført ned alteret i en Givency-kjole av stefaren Bruce Jenner (64). Det hele fant sted foran en enorm blomstervegg bestående av hvite gardenia, peoner og roser.

Rapperen Kanye West er kjent for å si hva han har på hjertet, og fortsetter tydeligvis med det. Nå får han nemlig sterk kritikk for sin bryllupstale.

Mens de fleste velger å la bryllupstalen handle om sin kjærlighet til kona, handlet Kanyes tale om Kardashian-imperiet. Flere store nettsider gjør narr av talen.

- Tuller du Kanye West? Krigere og industri? Den ultimate kjendis? Hvis dette er sant så er ikke det søte bryllupet mellom deg og Kim det vi trodde det var. Det hele virker som noe tull servert på et gullfat, skriver fishwrapper på sin nettside.

EKTEPAR: Kanye West får kritikk for bryllupstalen.  Foto: Stella Pictures
EKTEPAR: Kanye West får kritikk for bryllupstalen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Pressen utnytter oss

I bryllupstalen snakket West (36) mye om hvordan superparet utnyttes av tabloidpressen. Fordeler og ulemper ved kjendislivet var også et av temaene han valgte til sin bryllupstale.

- De tror det er ok å bruke oss på forsiden av bladene sine. De bruker oss for å selge blader. Vi forhandler ikke med de. Vi liker ikke det. Vi er ikke dumme, sa han.

Til slutt la han til en setning som har fått spesielt mye oppmerksomhet fra blant annet UsWeekly.

- The Kardashians er en industri!

Han snakket også om Kims nære familie og hvordan de alle er såkalte krigere. Han sa at det ikke var en eneste person i familien som ikke har måttet forsvare seg overfor pressen. West har heller ikke problemer med selvtilliten.

- Vi er de mest fantastiske menneskene i vår tid. De som sitter rundt dette bordet, har en kombinasjon av krefter som kan få jorden til å bli et bedre sted, sier rapperen.

Heldigvis sparte han en setning til sin nye kone også.

- Kim er den ultimate kjendis. Den ultimate kunst. Jeg gleder meg til å tilbringe hver eneste dag med Kim, resten av mitt liv.

EN GIFT MANN: Kanye West giftet seg med Kim Kardashian i helgen.  Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
EN GIFT MANN: Kanye West giftet seg med Kim Kardashian i helgen. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press Vis mer


Broren kom ikke i bryllupet

Robert Kardashian var ikke tilstedet i kjendisparets bryllup. Han skal ha blitt sett gråtende på Florence Airport, hvor han tok flyet hjem til Los Angeles. Det spekuleres i om årsaken kan være en familiekrangel.

Rob Kardashian Foto: REX/Broadimage/All Over Press
Rob Kardashian Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer


- Han hadde gjort alt for å være i bryllupet. En ting er at han har stått over noen familieferier, men han ville ikke gått glipp av sin søsters bryllup, sa en kilde til People.

Familiens overhode, Kris Jenner, har i flere episoder av realityserien hjulpet Robert. Han har slitt med overvekt og dårlig selvbilde. Da hun var på vei hjem til Los Angeles ble hun bombardert av pressen med spørsmål om hvorfor sønnen ikke deltok. Hun kommenterte ikke.

BLIR BOMBANDERT MED SPØRSMÅL: Kris Jenner får mye oppmerksomhet på grunn av sønnen Rob Kardashian, som ikke kom i bryllupet. 

Pictured: Kris Jenner

Ref: SPL767872  260514  
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:	310-821-2666
New York:	212-619-2666
London:	870-934-2666
photodesk@splashnews.com
 Foto: Splash News/ All Over Press
BLIR BOMBANDERT MED SPØRSMÅL: Kris Jenner får mye oppmerksomhet på grunn av sønnen Rob Kardashian, som ikke kom i bryllupet. Pictured: Kris Jenner Ref: SPL767872 260514 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 [email protected] Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Selv om Kim nå kan kalle seg Fru West, kan de ikke flytte inn i sitt nye hus. Det er fortsatt under ombygging og det verdenskjente paret bor fortsatt hjemme hos Kris Jenner.

LES OGSÅ: Bruker 750 000 kroner på hver gjest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer