Kylie Jenner:

Slaktes for uforsvarlig oppførsel

- Alt jeg ser er en umoden jente som ikke tar hensyn til faren hun utsetter andre for.

KRITISERES: Kylie Jenner delte nylig flere videoer av seg selv bak rattet. Dette får fansen til å rase i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
KRITISERES: Kylie Jenner delte nylig flere videoer av seg selv bak rattet. Dette får fansen til å rase i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at medlemmer av den mye omtalte Kardashian-Jenner-klanen har måttet tåle mye kritikk opp gjennom årene. De blir stadig observert med argusøyne, og senest i helgen måtte Khloé Kardashian (35) svare for seg etter at hun ikke takket da hun vant pris under People's Choice Awards.

Og nå er det den yngste i søskenflokken som får gjennomgå.

Nylig delte nemlig Kylie Jenner (22) flere klipp i sosiale medier, der hun filmet seg selv mens hun kjørte bil.

22-åringen filmer en rekke korte snutter på vei til moren Kris Jenner (64) sin bursdagsfeiring, og både poserer, bruker filtre og mimer til sanger mens hun sitter bak rattet.

Ifølge Teen Vogue har realitystjernens oppførsel på veien nå fått fansen til å se rødt, og flere reagerer kraftig på 22-åringens uforsvarlige kjøring.

- Hvorfor lager Kylie Jenner konstant videoer av seg selv mens hun kjører? Tror hun virkelig at det får henne til å se kul ut? Alt jeg ser er en umoden jente som ikke tar hensyn til faren hun utsetter andre for, skriver en følger på Twitter.

- Ulovlig

Det er ingen hemmelighet at Kylie har stor påvirkningskraft med blant annet 150 millioner følgere på Instagram, noe som nå gjør at hun slaktes for oppførselen bak rattet.

- Kylie Jenner som filmer og deler Instagram-videoer MENS hun kjører er virkelig god påvirkning. Kom igjen, jente. Du har et stort publikum, skriver en annen.

Dette er imidlertid ikke første gang 22-åringen aktivt har brukt mobilen bak rattet, noe flere også påpeker.

- Det virker som folk ignorerer hvor ofte Kylie Jenner er på telefonen mens hun kjører. Vi later som om det ikke er ulovlig og at det ikke kan forårsake forferdelige ulykker, skriver en oppgitt fan, ifølge magasinet.

Kylie Jenner har på sin side ikke kommentert kritikken som hagler mot henne, og de aktuelle videoene er nå borte. Likevel er det flere som har republisert disse på ulike fansider i sosiale medier.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Punget ut for luksusbil

Som nevnt har Kylie stått i stormen av kritikk tidligere. Senest i oktober, da stjernen delte et bilde av sin nye bil av merket Bugatti Chiron - en bil til en verdi av nærmere tre millioner amerikanske dollar. Beløpet tilsvarer over 27,4 millioner kroner.

Bildet av bilen, som for øvrig er blitt slettet i etterkant, fikk massiv kritikk i kommentarfeltet, ifølge Page Six.

Flere av 22-åringens følgere påpekte at det er absurd å gå til innkjøp av en bil til den stive prisen.

- Hvordan kan mennesker rettferdiggjøre å kjøpe flere biler enn de faktisk trenger når det finnes mennesker der ute som ikke får mat? var blant kommentarene, ifølge The Blast.

Kylie Jenner er kjent for å vise frem de luksuriøse bilene sine på den sosiale bildedelingstjenesten, og bilsamlingen hennes består blant annet av biler fra fabrikantene Range Rover, Rolls-Royce, Porsche, Lamborghini og Ferrari.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Sønnen raser mot forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer