Slaktes for «stygg» mammamote

Mener Kim Kardashians klesstil får henne til å se større ut.

Publisert
SEOGHØR.NO: Om tre måneder kommer en ny kjendisbaby til verden når Kim Kardashian (32) og Kanye West (35) blir foreldre for første gang. Realitystjernen er seks måneder på vei og interessen for Kardashian har eksplodert etter at hun offentliggjorde svangerskapet. 

Hele verden observerer Kims voksende babymage, som den vordende moren kler opp i dyre designerantrekk. Men 32-åringens stil faller ikke i smak hos alle. Gravidestilen hennes blir hyppig diskutert i amerikanske og britiske medier og nå må stjernen igjen tåle kritikk. 

I helgen dro Kardashian og familien i kirken. Realitystjernen var ikledd en lakserosa kjole som nå slaktes av den britiske avisen Daily Mail. 
 
- Ikke igjen! Kim Kardashians rosa kjole letter i vinden. Hun har blitt kritisert for sin stygge gravidestil og Kim sliter fortsatt med å kle seg. 32-åringen gikk i en rosa kjole som fremhevet hoftene hennes da hun gikk i kirken med moren Kris, skriver avisen som mener Kim kler seg i «uflatterende løstsittende plagg og trange små antrekk». 

Heller ikke nettsiden Hollywoodlife var fornøyd med stilen.

- Stoffet klynget seg til Kims mage og rumpe og viste ikke frem kurvene på den beste måten. Materialet blåste i vinden og fikk henne til å se mye større ut enn hun egentlig er.  

Daily Mail hevder også at klærne har fått henne til å fremstå større enn hun faktisk er. Realitystjernen har måttet tåle sterk kritikk for sine matvaner, og amerikanske medier har hevdet at hun veier hele 90 kilo. Kardashian hevder på sin side at hun veier 63 kilo. 

Kim forsvarte seg senere på sin blogg og slo tilbake mot kritikken om at hun går med for trange klær. Hun fortalte at hun liker å eksperimentere med mote og raser mot spekulasjonene om at hun skjuler magen i sorte klær. 

 - Jeg ser at mange tror at jeg går i svart for å skjule gravidemagen eller at jeg skammer meg over den, noe som er helt latterlig! Jeg har alltid gått i svart og elsker det. Men jeg går også med hvitt og farger. Mote er morsomt og jeg elsker å eksperimentere med klær selv om jeg er gravid, skriver stjernen. LES OGSÅ: Droppet sminken etter kjærlighetstur

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer