Kim Kardashian:

Slaktes for serie-rolle

Reaksjonene renner inn etter premieren.

AKTUELL: Kim Kardashian spiller i suksesserie. Foto: DIGGZY / Shutterstock / SplashNews / NTB
AKTUELL: Kim Kardashian spiller i suksesserie. Foto: DIGGZY / Shutterstock / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Onsdag denne uken ble den 12. sesongen av «American Horror Story» lansert, og reaksjonene har mildt sagt ikke latt vente på seg. Mye av oppmerksomheten retter seg mot selveste Kim Kardashian (42), som har en rolle som PR-rådgiver.

På forhånd var mange skeptiske, og kritikerne har delte meninger etter at resultatet ble delt onsdag.

Daily Beast skriver at realitystjernen «legitimt imponerer», mens USA Today skriver at 42-åringen er den eneste grunnen til å se den nyeste sesongen. Fans av serien er derimot ikke like imponerte.

HÅR: Kim Kardashian er kjent for å endre hårfrisyre jevnlig, men slik har du aldri sett henne. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

«Liker ikke Kim»

Page Six er blant nettstedene som har omtalt kritikken. På X, tidligere Twitter, hagler det mot Kardashian. «Kim suger på skuespill», har en skrevet.

Vedkommende spør videre hvorfor hun i det hele tatt er med i serien, og konkluderer med at det hele: «Ødela det for meg».

«Jeg liker ikke Kim i det hele tatt», har en annen skrevet.

En tredje mener derimot at realitystjernen ikke gjorde en dårlig jobb i rollen sin, men påpeker at rollen i utgangspunktet ikke krever mye skuespill fra Kardashians side – i og med at hun spiller en kvinne fra Los Angeles.

«Hun kunne bare dra erfaringer fra sitt eget liv», skriver vedkommende.

Ifølge TMZ har hun imidlertid også høstet mye ros etter debuten sin. «Vent litt, Kim gjør det faktisk kjempebra i AHS (American Horror Story, journ.anm.)», skal en ha skrevet ifølge nettstedet.

Stjernespekket

Det er ikke bare Kardashian som er å se i den nyeste sesongen av hit-serien. Hun spiller blant andre mot Emma Roberts (32) og Cara Delevingne (31).

Da traileren til sesongen først ble sluppet, viet likevel mange oppmerksomheten mot Kardashian, som var bortimot ugjenkjennelig ved første øyekast.

OVERRASKET: Kim Kardashian i den nye sesongen av American Horror Story. Foto: FX
OVERRASKET: Kim Kardashian i den nye sesongen av American Horror Story. Foto: FX Vis mer

42-åringens karakter er blant annet iført runde solbriller, svarte, lange hansker og blodrøde lepper i traileren. I tillegg har Kardashian langt lyst hår og kritthvit hud.

LES OGSÅ: Ny lykke for kjendisparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer