Slaktes for hvordan hun håndterer skandalen

Gwyneth Paltrow får kritikk for pressehåndtering etter utroryktene.

SEOGHØR.NO: Ifølge en ny artikkel i prestisjemagasinet Vanity Fair har Gwyneth Paltrow hatt en affære med forretningsmannen Jeff Soffer, som i dag er gift med supermodellen Elle Macpherson.

Paltrow, som er gift med Coldplay-vokalist Chris Martin, nekter for at hun var utro og ble rasende da magasinet fortsatt ønsker å trykke artikkelen. Hun skal siden ha bønnfalt kjendisvennene om å boikotte Vanity Fair.

MILLIARDÆR: Jeff Soffer skal ha hatt en affære med Gwyneth Paltrow. Her med supermodell Elle Macpherson, som han giftet seg med i sommer. Foto: Stella Pictures
MILLIARDÆR: Jeff Soffer skal ha hatt en affære med Gwyneth Paltrow. Her med supermodell Elle Macpherson, som han giftet seg med i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå får hun kritikk fra PR-ekspert Linda Ong for måten hun har taklet ryktene.

- Hun gjør ikke seg selv en tjeneste ved å være kontrollerende og perfekt. Alle vet at ingen er perfekte og at man egentlig aldri har kontroll. Det virker som hun ikke henger helt med, sier Ong til The Wrap.

Vanity Fair-redaktør Graydon Carter forteller at de vil publisere saken om Gwyneth. Bladet er ennå ikke i salg, men Paltrow har allerede benektet affæren.

- Det er en løgn, sier skuespilleren om affæren ifølge Radaronline.

Utroskapen skal ha funnet sted i 2008, i forbindelse med reåpningen av Soffers luksushotell Fontainebleau Hotel i Miami.

GODT GIFT: Gwyneth og Chris Martin har vært gift i over ti år og har to barn sammen. Til tross for rykter om at skuespillerinnen har vært utro med mangemilliardæren Jeff Soffer. Foto: All Over Press
GODT GIFT: Gwyneth og Chris Martin har vært gift i over ti år og har to barn sammen. Til tross for rykter om at skuespillerinnen har vært utro med mangemilliardæren Jeff Soffer. Foto: All Over Press Vis mer

Paltrow er gift med Coldplay-vokalist Chris Martin (36), som hun har barna Apple (9) og Moses (7) med, og da utroskapsryktene begynte å svirre allerede i 2008 gikk han ut og avfeide at de to skulle skilles:

- Jeg prøver å komme på sist gang jeg fikk dårlige nyheter. Det har ikke vært noe på lang tid, Jeg skal visst skille meg, men det skjer ikke, så det teller ikke som dårlige nyheter, fortalte han den gang.

Nylig fortalte Paltrow i et intervju med Refinery 29 at hun ville tilgitt utroskap.

- Ingen par er like, og alle har ulike utfordringer. Jeg liker å tro at jeg ville tilgitt og eventuelt blitt tilgitt , men jeg kan ærlig talt si at jeg aldri har opplevd den situasjonen.

LES OGSÅ: Ville tilgitt utroskap

I HARDT VÆR: Skuespiller Gwyneth Paltrow omgis av rykter om dagen.  Foto: All Over Press
I HARDT VÆR: Skuespiller Gwyneth Paltrow omgis av rykter om dagen. Foto: All Over Press Vis mer