VANT PRIS: Gemma vant prisen for "beste nykommer" under Empire Film Awards i London i helgen.  Foto: All Over Press
VANT PRIS: Gemma vant prisen for "beste nykommer" under Empire Film Awards i London i helgen. Foto: All Over PressVis mer

Slaktes for galla-antrekk

Gemma Artertons kjole sammenlignes med en gardin...

SEHER.NO: Britiske Gemma Arterton (23) stod for et av fjorårets store gjennombrudd, etter at hun fikk rollen som Bond-babe i "Quantum of Solace".

Siden Bond-filmens premiere i fjor høst, har det nærmest haglet inn med tilbud til den vakre 23-åringen.

Også under søndagens Empire Film Awards i London ble skuespilleren hyllet, og mottok blant annet prisen for "beste nykommer".

Artertons sans for mote har imidlertid ikke vekket like stor begeistring, som hennes evner på filmlerretet. Og søndag fikk hun nok en gang hets fra pressen for sitt valg av antrekk.

Skuespilleren hadde nemlig på seg en kremfarget lårkort kjole med rysjer. Og selv om hun skilte seg ut fra mange av sine andre filmkolleger, som hadde valgt sorte antrekk, var det kanskje ikke det mest flatterende hun kunne iført seg.

Det er blant annet Daily Mail som nå går hardt ut mot Artertons kjole, og mener den lignet mer på mors gardiner, enn en gallakjole.

Ifølge avisen klarte ikke det formløse plagget å fremheve den lekre figuren skuespilleren er blitt så kjent for etter Bond-rollen, og rysjene var heller ikke spesielt kledelige.

Heldigvis får Gemma skryt for sin vakre hud og lange bein.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ble født med seks fingre på hver hånd

LES OGSÅ PÅ KK: Her er de nye H&M-klærne