BESTEMORS PORSELEN: Chloe Sevigny får kritikerne til å klaske seg i pannen etter å ha inntatt den røde løperen i denne kjolen. Foto: All Over Press
BESTEMORS PORSELEN: Chloe Sevigny får kritikerne til å klaske seg i pannen etter å ha inntatt den røde løperen i denne kjolen. Foto: All Over Press Vis mer

Slaktes for dette antrekket

- Det eneste vi tenker på er bestemors porselen...

Publisert
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: TV-stjernen og moteikonet Chloë Sevigny (36) er kjent for sin særegne klesstil, som hun noen ganger høster applaus for, og andre ganger mottar kritikk for.

Da hun ankom den røde løperen onsdag, for premieren av «Big Love», gikk det ikke så bra.

Ikledd en blå og hvit kjole fra Rodarte, samt røde sko, gjorde de oppmøtte store øyne da Sevigny passerte. Og kleskritikken lot ikke vente på seg.

Kjendisbloggeren Perez Hilton slakter antrekket på nettsiden CocoPerez.com.

- Vi prøver alt vi kan å like dette antrekket, men vi klarer det rett og slett ikke. Det eneste vi klarer å tenke på, er bestemors porselen. Og skoene tør vi ikke engang snakke om.

Samme nettsted ga stjernen kleskritikk for en drøy måned siden, da Sevigny troppet opp på den røde løperen uten bukse.

- Neste gang kan du jo la tømmerhogger-looken vente til du skal på noe som er utendørs, for eksempel camping, skrev Hilton den gang.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Glemte bukse på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer