Slaktes for dette antrekket

- Hun ser ut som en kunstløper, sier de nådeløse kritikerne etter å ha sett Jessica Chastains antrekk på Critics' Choice Awards.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Vårens prisutdelingssesong er i full gang i Hollywood, og tordag kveld var det Critics' Choice Movie Awards som ble arrangert på Hollywood Palladium.

De såkalte «Brad Pitt-rivalene» Jennifer Aniston (45) og Angelina Jolie (39) var ikke de eneste som vakte oppsikt da de viste seg på den røde løperen.

Flere andre stjerner har også skapt overskrifter, deriblant «A Most Violent Year»-aktuelle Jessica Chastain (37).

Den vakre skuespilleren har fått slakt for antrekket hun var iført torsdag kveld, og den britiske tabloidavisen Daily Mail er ikke nådige i sin omtale av Antonio Berardi-kjolen hennes.

- Hun ser ut som en kunstløper, mener avisen om designerkjolen stylisten Elizabeth Stewart håndplukket til Chastain.

Er du enig i kjendispressens kjolekritikk? Kast terning på Critics' Choice Movie Awards-antrekkene til Jessica, Andrea og andre stjerner nedenfor!

[views:embed:node_embed:block:76878]

Daily Mail mener også at den magentarøde leppestiften og den stramme frisyren til «Zero Dark Thirty»-stjernen bare «forsterket kunstløper-looken hennes».

FIKK OPPMERKSOMHET: Superstjernene Angelina Jolie og Jennifer Aniston, som har Brad Pitt som romantisk fellesnevner, viste seg på samme røde løper for første gang siden 2009 torsdag kveld. Foto: Stella Pictures
FIKK OPPMERKSOMHET: Superstjernene Angelina Jolie og Jennifer Aniston, som har Brad Pitt som romantisk fellesnevner, viste seg på samme røde løper for første gang siden 2009 torsdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer

Selv om Jessica Chastain kanskje ikke traff blink med antrekket sitt, stakk hun av med prisen MVP Award for sin medvirkning i hele fire filmer i 2014. Og nettstedet Popsugar peker henne ut som en av kveldens best kledde.

«Birdman»-stjernen Andrea Riseborough (33) får også hard medfart av Daily Mail for sin oversized, grønne buksedrakt, og Mirror slutter seg til den kritikken.

 

LES OGSÅ: - Jeg vet ikke hvem som skal kysse meg

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer