Kylie Jenner:

Slaktes for bursdagsselskap

Realitystjernen får så busta fyker etter feiring av datterens treårsdag.

FYLTE ÅR: Kylie Jenners datter Stormi hadde bursdag denne uka. Nå får feiringen kritikk i sosiale medier. Foto: Backgrid UK / NTB
FYLTE ÅR: Kylie Jenners datter Stormi hadde bursdag denne uka. Nå får feiringen kritikk i sosiale medier. Foto: Backgrid UK / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. februar fylte realitystjernen Kylie Jenners (23) datter Stormi tre år. Dagen ble selvsagt feiret i ekte Kardashian-stil med pomp, prakt - og drøssevis med bilder på Instagram.

Den stolte moren delte en lang bildeserie fra datterens bursdagsselskap, noe som får fansen til å se rødt. Flere mener nemlig at hun og gjestene bryter smittevernreglene i selskapet.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Vanligvis pleier Jenner å arrangere en stor festival for Stormi på bursdagen hennes, men i år ble planene selvsagt annerledes. Derfor ble årets feiring kun med familiemedlemmer.

23-åringen delte mandag flere snutter og bilder fra den storslåtte bursdagen på Instagram - og mange reagerte på at meteren var kort, gjestene for mange og munnbindene totalt fraværende.

«Det er snart ett år siden coronavirusets start, og Kylie Jenner forstår fortsatt ikke hva dette viruset kan gjøre og hvordan det kan skade mennesker», skriver en bruker på Twitter.

Det er usikkert hvor mange som faktisk var til stede på festen, men Kardashian/Jenner-familien består som kjent av en hel skokk med folk.

- Hvorfor bry seg?

I Los Angeles skal private samlinger begrenses til et antall på 15 personer fra maksimalt tre ulike husstander. Samlinger bør også finne sted utendørs, men Stormis treårsdag ble feiret inne - ut fra bildene å dømme.

«Kjære Kylie Jenner, jeg vet at du avlyste Stormis bursdagsfestival, men du arrangerte likevel en skikkelig stor fest for henne. Selv om det var en fest for henne, er det fortsatt en fest midt i en pandemi, og jeg kunne ikke se noen munnbind. Selv om du er millionær kan du likevel bli smittet og spre det videre», skriver en annen Twitter-bruker.

En tredje spør seg om hvorfor folk følger Kylie Jenner når hun gang på gang bryter coronarestriksjonene.

«Hun gir faen i dere. Hvorfor bry seg om henne og søsknene hennes? Boikott dem alle sammen», lyder kommentaren.

Mye corona-kritikk

Dette er nemlig ikke første gang den berømte realityfamilien får corona-kritikk. I oktober i fjor inviterte Kim Kardashian (40) hele slekten med til en privat øy på Tahiti for å feire 40-årsdagen hennes.

Kardashian dokumenterte luksusferien flittig i sosiale medier, og mange reagerte kraftig på at familien reiste utenlands midt i pandemien. Dobbeltmoralsk, egoistisk og ufølsomt var blant ordene som ble brukt.

Peter Frampton, et rockeikon fra 70-tallet, var blant dem som reagerte.

- Er du så ufølsom at du ikke innser at dette ikke er hva majoriteten av folk vil høre under den verste smitteøkningen? skrev han på Twitter, ifølge NBC News.

Seinere forsvarte Khloé Kardashian (36), som også deltok på feiringen, storesøsteren. Det gjorde hun i beste sendetid på «The Ellen DeGeneres Show».

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg har ikke hørt så mye av det, men jeg har fått med meg at folk er opprørte over at vi fløy ut av byen. Jeg vet egentlig ikke graden av oppstyret, men dette året har vært et frustrerende år. Det forstår jeg, sa hun, ifølge People.

Kim Kardashian selv hevdet på Instagram at alle gjestene tok forholdsregler før de reiste utenlands.

- Etter to uker med gjentatte helsesjekker og etter å ha bedt alle om å være i karantene, overrasket jeg min innerste sirkel med en tur til en privat øy hvor vi kunne late som at ting var normale i et lite øyeblikk, skrev hun blant annet.

LES OGSÅ: - Han har aldri vært fysisk utro

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer