Ireland Baldwin:

Slaktes for blodig bilde

Halloween-bildet omtales som «usmakelig» etter skyteulykken på filmsettet.

TRAGEDIE: Alec Baldwin, her sammen med datteren Ireland Baldwin, fyrte av et rekvisittvåpen som skulle vært sikret. Foto: Kevork Djansezian/AFP/NTB
TRAGEDIE: Alec Baldwin, her sammen med datteren Ireland Baldwin, fyrte av et rekvisittvåpen som skulle vært sikret. Foto: Kevork Djansezian/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det er under to uker siden den fatale skyteulykken på settet til filmen «Rust», hvor skuespiller Alec Baldwin (63) fyrte av et rekvisittvåpen som traff filmfotograf Halyna Hutchins i brystet.

Hun døde av skaden. Regissør Joel Souza ble truffet i skulderen, men er skrevet ut av sykehus.

Hendelsen har naturligvis sendt sjokkbølger gjennom Hollywood, og en svært kjent skuespiller har blitt drapsmann etter det som etter all sannsynlighet er dårlig sikkerhet på sett.

Det foregår full etterforskning av saken, og flere familier sitter igjen med sjokk etter hendelsen. Blant annet Baldwins egen familie.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Blodig halloween-bilde

Derfor vekker det nå oppsikt at datteren hans, modell Ireland Baldwin (26) dukket opp blodig på Instagram sammen med kjæresten André Allen Anjos.

Hun var kledd i skolepikekostyme, med jukseblod rennende fra øye og nese. Han var nærmest dekket av blod nedover brystet.

«Vi holdt oss inne på halloween i år. Det er reportere og paparazzi utenfor hele gaten min, noe som er supergøy og invaderer privatlivet mitt, noe som alltid er artig. Vi tenkte ikke at vi skulle feire, men vi fant noen gamle kostymer og blod, spiste god mat, drakk tequila, hadde noen venner over, så en skrekkfilm og hadde ingen knask- eller knep-vandrere», skrev hun, og avsluttet:

«Hvordan var din halloween? Rekk opp hånden hvis du gikk utkledd som 'Squid Game' i år».

4 år gamle Korbyn går viralt med hjerteknusende reaksjon på Halloween-kostyme. Vis mer

«Tonedøvt»

Noen uttrykker sympati for Baldwin som må låse seg inne på grunn av farens ulykke. Andre mener at hun med fordel kunne valgt et annet kostyme - eller i det minste droppet blodet. Flere omtaler kostymene som «smakløst» og «upassende».

«Utrolig tonedøvt å poste dette nå, virkelig nesten utenkelig. Innser du i det hele tatt hva som har skjedd?», spør en følger.

«Det er veldig kult at du poster bilde på nett kledd ut som et blodig drapsoffer rett etter at faren din faktisk skjøt en kvinne som blødde i hjel», skriver en annen.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

«Faren din skjøt nettopp en dame, og kostymet ditt er en blod-dekket skolejente?» skriver en tredje.

Bildene er også omtalt av en rekke internasjonale medier, deriblant australske News. Baldwin og kjæresten har selv til gode å kommentere bildene og kontroversen.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med maske-stunt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer