MOTETABBE: Rita Oras designkjole hadde masse ekstra stoff på rumpa, som var alt annet enn flatterende. En egen assistent fulgte henne på den røde løperen og holdt slepet hennes når hun gikk.  Foto: All Over Press
MOTETABBE: Rita Oras designkjole hadde masse ekstra stoff på rumpa, som var alt annet enn flatterende. En egen assistent fulgte henne på den røde løperen og holdt slepet hennes når hun gikk. Foto: All Over PressVis mer

Slaktes for «bleiekjole»

Brit Awards ble en eneste stor nedtur for popstjernen Rita Ora.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Rita Ora (22) var en av favorittene med tre nominasjoner før Brit Awards onsdag kveld. Men det ble ingen bra kveld for sangeren, som nylig feiret Valentines på strippeklubb med kjæresten.

I tillegg til å måtte gå tomhendt hjem uten én eneste pris, ble kjolen hennes totalslaktet av britiske medier.
 
Den ferskenfargede silkekjolen fra Ulyana Sergeenko var nydelig forfra, men da Rita snudde ryggen til så det mest av alt ut som hun hadde på seg bleie. På rumpa var det nemlig lag på lag med stoff, som var alt annet enn kledelig.
 
– Draperingene på baken er bisarre, utringningen uflatterende og kjolekantene raknet, skriver avisa Daily Mail.
 
– Dette er det verste antrekket siden Adeles blomsterkjole fra Grammy-utdelingen, skriver Metro.co.uk.
 
"Hot Right Now"-sangeren har tilgang til verdens største motehus, og den norske Emilio Pucci-designeren Peter Dundas har spesiallaget alle antrekkene til hennes nye turne. Likevel valgte hun den merkelige kjolen, som ikke engang var behagelig å bære.
 
En assistent måtte holde slepet da hun beveget seg nedover den røde løperen. I tillegg var den tydeligvis alt for trang.
 
– Jeg får ikke puste, skrev Rita selv på Twitter.

LES OGSÅ: - Rita Ora var utro med Jonah Hill