Katy Perry:

Slaktes etter valg-kommentar

Fansen sparte ikke på kruttet da stjernen delte hva hun gjorde i etterkant av valget.

RASENDE: Fansen ser rødt etter at sanger Katy Perry delte sine tanker om valgresultatet i USAs presidentvalg. Foto: Asanka Ratnayake/ AP/ NTB
RASENDE: Fansen ser rødt etter at sanger Katy Perry delte sine tanker om valgresultatet i USAs presidentvalg. Foto: Asanka Ratnayake/ AP/ NTB Vis mer
Publisert

I helgen ble Joe Biden (77) utropt som vinneren av presidentvalget i USA, og han skal dermed - etter alle solemerker - styre landet i de neste fire årene. Et jublende Hollywood medfølger seieren, og flere kjendiser har uttrykt sin glede og lettelse i sosiale medier.

OPPSIKT: Kjolen Melania Trump brukte da hun stemte under presidentvalget vekker oppsikt. Vis mer

Flere kjendiser har støttet Biden under valgkampens gang, deriblant Jennifer Aniston (51) og Lady Gaga (34). På søndag derimot - dagen etter at Biden ble utropt til vinner - fikk Katy Perry (36) en haug med rasende fans etter seg da hun delte en tweet om hva hun gjorde etter at Bidens triumf var erklært.

I motsetning til en del andre Hollywood-stjerner, valgte «Roar»-sangeren å sette søkelyset på dem som tapte årets valg. Det melder Fox News.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram forleden. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

- Handlet om liv og død

Det har vært en lang og nervepirrende kamp fra valgdagen og helt fram til helgens resultat - som den sittende presidenten, Donald Trump (74), for øvrig har til gode å erkjenne. Flere av kjendisene er i ekstase etter den blå seieren, men Katy Perry fikk flere til å se rødt etter at hun delte en tweet om valgresultatet.

I tweeten skriver stjernen om det første hun gjorde da hun fant ut at Biden var utropt til vinner.

- Det første jeg gjorde da presidentskapet ble utropt var å sende melding og ringe de familiemedlemmene som ikke er enig med meg, og fortelle dem at jeg elsker dem og er her for dem, skriver sangeren, og legger til:

- Ring familien din i dag. God søndag, etterfulgt av et rødt hjerte.

Fansen satt ikke pris på hvordan stjernen indirekte valgte å «støtte» Donald Trump, og flere raser nå mot sangeren.

- Jeg kommer ikke til å gjøre det, fordi de menneskene stemte mot mine grunnleggende menneskerettigheter, men tusen takk for tipset, Katy, skriver en opprørt Twitter-bruker.

- Sannheten er at rike, hvite folk sånn som deg selv ALDRI har vært i risiko uansett hvem som vant valget. For deg er dette mer av en uenighet - for resten av oss handlet dette valget om liv og død. Så nei, jeg kommer ikke til å ringe familien min for å konsultere dem, skriver en annen Twitter-konto.

UREDELIG SPILL: Under sin takketale var Brad Pitt tydelig på hva han mener om den politiske situasjonen i USA. Video: AP/ABC Vis mer

En tredje person skriver: «De så 500+ barn i bur og sa ok! De sto ved en gruppe hvite undertrykkere og tenkte jepp! De hørte hvordan han snakker om kvinner og de var alle med på det. De godkjenner et muslim-forbud, et forbud mot transpersoner i militæret, med mer. Så nei, jeg kan ikke og kommer ikke til å elske det der.»

Likevel var det flere som forsvarte Perrys tanker.

- Jeg tror ikke hun formulerte seg godt her. Jeg tror hun mente at selv om man ikke deler samme verdier eller ideologi som familien sin, så burde du fortsatt elske dem fordi de fortsatt er familie, skriver en Twitter-bruker til Perrys forsvar.

- Den overveldende mengden med hat på sosiale medier hver gang noen deler en mening som er annerledes enn sin egen, den er utrolig, mener en annen Twitter-konto.

I skrivende stund har ikke Perry kommentert kritikken fra den opprørte fansen.

Støtter Biden

Opprørte fans eller ikke, så har Katy Perry tidligere vist sin fulle støtte til Biden-Harris.

Kommende visepresident Kamala Harris (56) satte en hel rekke med rekorder da hun - sammen med Biden - vant årets presidentvalg. Hun blir ikke bare den første kvinnen med tittelen, men også den første mørkhudede og sør-asiatiske personen til å bli visepresident.

GRATULERER BIDEN: Kort tid etter at de store, amerikanske mediene meldte at Joe Biden blir USA sin neste president, delte Kamala Harris denne rørende videoen på Instagram. Vis mer

Etter at Biden valgte Harris til å være sin medhjelper i valgkampen, delte Perry sin opplevelse med 56-åringen.

«Jeg har hatt æren av å bli kjent med Kamala Harris gjennom årene, og det at Joe Biden velger henne som sin makker i valgkampen er allerede et bevis på gode avgjørelser», skriver stjernen i innlegget fra august i år, og understreker at Harris er lederen som landet har et desperat behov for.

- Hun er den type person som er villig til å gjennomføre arbeidet for å gjøre dette landet bedre, la Perry til i Instagram-innlegget.

LES OGSÅ: Gift med «bestefaren» sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer