Fergie:

Slaktes etter sin siste opptreden

- Noen burde ha sprayet henne med pepperspray og ført henne ut i håndjern.

KRITISERES: Her står Fergie foran publikum og TV-seere og synger den amerikanske nasjonalsangen før NBAs All-Star basketballkamp i helgen. Foto: NTB Scanpix
KRITISERES: Her står Fergie foran publikum og TV-seere og synger den amerikanske nasjonalsangen før NBAs All-Star basketballkamp i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Natt til mandag gikk den årlige All Star-kampen i NBA av stabelen i Los Angeles, og flere av verdens største stjerner var å se på tribunen.

Til tross for at basketballkampen er et stort høydepunkt for mange, er det derimot Stacy Ann «Fergie» Ferguson (42) som har fått mest oppmerksomhet i etterkant.

Den tidligere «Black-Eyed Peas»-sangeren fikk nemlig det ærefulle oppdraget å åpne hele kvelden med nasjonalsangen, «The Star-Spangled Banner», men opptredenen gikk ikke helt knirkefritt for seg.

Se video her:

Fergies versjon av nasjonalsangen så nemlig ut til å forvirre flere kjente fjes i salen, og fremførelsen hennes har så godt som blitt slaktet på sosiale medier i etterkant.

Allerede etter at Fergie, som fjor gikk fra ektemannen, avsluttet den første linjen i låten, lød det en lav humring gjennom den utsolgte arenaen i Staples Center, skriver Espn.com.

På Twitter har det blåst opp til storm og flere skriver at de sliter med 42-åringens sexy fremførelse av den patriotiske sangen.

«Denne All Star-åpningen forvirrer meg. Hva faen skjer? Noen som vet?» twitret Khloé Kardashian (33).

Etter at Fergie hadde gjort seg ferdig med låten spurte en lattermild NBA-kommentator, Charles Barkley (54), sine kollegaer om de kunne beskrive det de akkurat hadde vært vitne til.

- Slutt! Ikke gjør det. La Fergie være i fred. Jeg elsker deg, Fergie. Det var annerledes. Det var sexy, forsvarte den tidligere basketball-proffen, Shaquille O'Neal (45), venninnen sin.

- Det kan du banne på, svarte Barkley før han la til:

- Jeg trengte en sigarett etter det der.

Andre påpekte at Beyoncé (36), som også var til stede for å se kampen, uten tvil ville gjort en bedre jobb, skiver Us Weekly.

«Gode Gud. Noen burde ha sprayet Fergie med pepperspray og ført henne ut i håndjern for denne kriminelt dårlige fremførelsen av nasjonalsangen! Dette var bare helt forferdelig», tordnet en TV-seer på sosiale medier, ifølge nettstedet.

«La henne være i fred. Som noen som faktisk har sunget denne sangen for et stort publikum, så kan jeg fortelle dere at dette er en av de aller vanskeligste sangene å synge. Prøv selv før dere kritiserer», tvitret en annen.

Se flere reaksjoner her:

LES OGSÅ: Stormet ut etter spørsmål om Katie Holmes