Fergie:

Slaktes etter sin siste opptreden

- Noen burde ha sprayet henne med pepperspray og ført henne ut i håndjern.

KRITISERES: Her står Fergie foran publikum og TV-seere og synger den amerikanske nasjonalsangen før NBAs All-Star basketballkamp i helgen. Foto: NTB Scanpix
KRITISERES: Her står Fergie foran publikum og TV-seere og synger den amerikanske nasjonalsangen før NBAs All-Star basketballkamp i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Natt til mandag gikk den årlige All Star-kampen i NBA av stabelen i Los Angeles, og flere av verdens største stjerner var å se på tribunen.

Til tross for at basketballkampen er et stort høydepunkt for mange, er det derimot Stacy Ann «Fergie» Ferguson (42) som har fått mest oppmerksomhet i etterkant.

Den tidligere «Black-Eyed Peas»-sangeren fikk nemlig det ærefulle oppdraget å åpne hele kvelden med nasjonalsangen, «The Star-Spangled Banner», men opptredenen gikk ikke helt knirkefritt for seg.

Se video her:

Fergies versjon av nasjonalsangen så nemlig ut til å forvirre flere kjente fjes i salen, og fremførelsen hennes har så godt som blitt slaktet på sosiale medier i etterkant.

Allerede etter at Fergie, som fjor gikk fra ektemannen, avsluttet den første linjen i låten, lød det en lav humring gjennom den utsolgte arenaen i Staples Center, skriver Espn.com.

På Twitter har det blåst opp til storm og flere skriver at de sliter med 42-åringens sexy fremførelse av den patriotiske sangen.

«Denne All Star-åpningen forvirrer meg. Hva faen skjer? Noen som vet?» twitret Khloé Kardashian (33).

Etter at Fergie hadde gjort seg ferdig med låten spurte en lattermild NBA-kommentator, Charles Barkley (54), sine kollegaer om de kunne beskrive det de akkurat hadde vært vitne til.

- Slutt! Ikke gjør det. La Fergie være i fred. Jeg elsker deg, Fergie. Det var annerledes. Det var sexy, forsvarte den tidligere basketball-proffen, Shaquille O'Neal (45), venninnen sin.

- Det kan du banne på, svarte Barkley før han la til:

- Jeg trengte en sigarett etter det der.

Andre påpekte at Beyoncé (36), som også var til stede for å se kampen, uten tvil ville gjort en bedre jobb, skiver Us Weekly.

«Gode Gud. Noen burde ha sprayet Fergie med pepperspray og ført henne ut i håndjern for denne kriminelt dårlige fremførelsen av nasjonalsangen! Dette var bare helt forferdelig», tordnet en TV-seer på sosiale medier, ifølge nettstedet.

«La henne være i fred. Som noen som faktisk har sunget denne sangen for et stort publikum, så kan jeg fortelle dere at dette er en av de aller vanskeligste sangene å synge. Prøv selv før dere kritiserer», tvitret en annen.

Se flere reaksjoner her:

LES OGSÅ: Stormet ut etter spørsmål om Katie Holmes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer