Gigi Hadid:

Slaktes etter oppussing

Gigi Hadid viste stolt fram sitt nye hjem. Det falt ikke i god jord hos alle.

DELER: Modellen Gigi Hadid viser frem det nyopussede hjemmet sitt på Instagram. Ikke alle er like begeistret for de noe utradisjonelle interiørvalgene hennes. Vis mer
Publisert

Den amerikanske modellen Gigi Hadid (25) har på et tiår klart å nå toppen av bransjen sin. Hun er en av de best betalte av sitt slag, har gått på catwalken for verdens fremste designere og er ofte å se i gigantiske kampanjer for både kosmetikk og klær.

Sammen med kjæresten Zayn Malik (27) venter hun nå sitt første barn, og har derfor av naturlige årsaker trukket seg smått tilbake. Det er heller ikke til å stikke under stol at den pågående pandemien har skyld i at modeller ikke er de mest ettertraktede på jobbmarkedet om dagen.

Som mange andre, har Hadid brukt den siste perioden på ting man muligens ikke får tid til ellers. Det siste året har hun nemlig brukt på å pusse opp leiligheten sin i New York, og nå står endelig alt klart.

I en bildeserie på Instagram deler hun nå bilder av luksusleiligheten, der hun mildt sagt har tatt noen utradisjonelle designavgjørelser.

Slaktes

Hva med å dekke en vegg med magasinforsider, eller fylle alle kjøkkenskuffene med fargerik pasta? Det må hun ha tenkt, for det er akkurat det hun har bestemt seg for.

FARGERIKT: Disse fire skapene, som oppbevarer farget pasta, splitter Hadid-fansen. Foto: Instagram
FARGERIKT: Disse fire skapene, som oppbevarer farget pasta, splitter Hadid-fansen. Foto: Instagram Vis mer

Instagram takker hun alle kunstnerne og designerne som har hjulpet henne med å fikse leiligheten. Hun takker dem for at de har «godkjent mine gale ideer». Mamma Yolanda Hadid (56) får også skryt for å ha hjulpet til.

Over 1,7 millioner mennesker har likt innlegget med bildene, og mange har kommentert. Hvorvidt hjemmet faller i god smak hos fansen, er en annen sak.

MAGASINER: En av tingene kritikerne påpeker, er at de lurer på hvorfor Hadid ikke har rammet inn forsidene. Mange lurer også på hvorfor hun vil at badet sitt skal se ut som et hostel. Foto: Instagram
MAGASINER: En av tingene kritikerne påpeker, er at de lurer på hvorfor Hadid ikke har rammet inn forsidene. Mange lurer også på hvorfor hun vil at badet sitt skal se ut som et hostel. Foto: Instagram Vis mer

Mens flere mener det er artig at Hadid har latt fantasien løpe løpsk, tilsynelatende uten å bry seg om hva andre tenker, er den kritiske leiren av en annen oppfatning.

Det fargerike hjemmet blir regelrett slaktet av flere, skriver blant andre News og Buzzfeed. På Twitter skriver en bruker:

DYRT: Selv om enkelte mener Hadids hjem ser billig ut, er det tvilsomt det. I sofaen alene har hun flere pledd og puter fra eksklusive Missoni. Kunstverket på veggen skaper også splid. Foto: Privat
DYRT: Selv om enkelte mener Hadids hjem ser billig ut, er det tvilsomt det. I sofaen alene har hun flere pledd og puter fra eksklusive Missoni. Kunstverket på veggen skaper også splid. Foto: Privat Vis mer

«Jeg beklager, men faktumet at Gigi Hadid er superrik og bestemte seg for å få leiligheten sin til å se ut som en studenthostelkjede hjemsøker meg».

Andre følger på:

«Gigi Hadids skapfasader med uspiselig, farget pasta ødela dagen min», skriver en, mens en annen slakter treskålen hun har på kjøkkenet som er fylt med biljardballer.

Av andre nevneverdige interiørdetaljer folk er i harnisk over finner vi: en gigantisk statue av en penn, et psykedelisk teppe i en trapp, et geometrisk kunstverk av kunstneren Austyn og store keramikkfat hengende over sengen.

Hadid har ikke kommentert kritikken, og kommer tvilsomt til å gjøre det. Hun virker særdeles stolt over det hun har fått til i leiligheten, og kan veldig enkelt slå tilbake med at det faktisk er hun som skal bo der. Det skal også nevnes at hun har mottatt mye skryt for prosjektet, blant andre fra modellkollegene Hailey Bieber (23) og Olivia Culpo (28).

Pappa Mohamed Hadid (71), som er en av USAs fremste arkitekter, sparer heller ikke på godordene.

«De varmeste fargene. Den perfekte komfortsonen, det perfekte behaget, det perfekte designet. For øyet, sjelen og kroppen. Dette er et ekte sted å bo. Jeg er forelsket i det», skriver han om datterens bolig.

Holdt magen skjult

Som nevnt ovenfor venter Hadid i disse dager sitt første barn, sammen med den tidligere «One Direction»-stjernen Zayn Malik.

Nyheten ble først bekreftet da Hadids modellmor Yolanda gjestet nederlandsk tv, der hun kunne røpe at hun gledet seg stort til å bli bestemor.

Kort tid etter bekreftet også den vordende mora graviditeten selv. Det gjorde hun på talkshowet til Jimmy Fallon, der han startet intervjuet med å gratulere modellen med det kommende barnet.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

- Tusen takk. Selvsagt skulle vi ønske at vi kunne kunngjort det på våre egne betingelser, men vi er veldig begeistret og lykkelige og takknemlige for alles lykkeønskninger og støtte, sa Hadid.

Siden nyheten ble kjent har paret imidlertid forholdt seg nokså private rundt graviditeten.

Det var nemlig ikke før tidligere i juli at fans og følgere fikk se den voksende babymagen med egne øyne for første gang. Da holdt supermodellen en livesending på Instagram, der hun viste fram deler av magen.

Flere av følgerne har reagert på at de hittil ikke har kunnet se babymagen, og i livesendingen fortalte den kommende moren at alt handler om vinkler og klesvalg.

Ifølge blant andre Harpers Bazaar venter paret angivelig en liten jente, og hun er ventet å komme til verden i september.

LES OGSÅ: Beklager egen oppførsel etter avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer