Amber Heard:

Slaktes etter moské-besøk

Det koker på Twitter etter at skuespiller Amber Heard delte et bilde av seg selv utenfor en moské i Tyrkia.

I HARDT VÆR: Skuespiller Amber Heard hadde trolig ikke ventet seg en kritikkstorm da hun delte et bilde av seg selv utenfor en moské i Tyrkia på Instagram. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Skuespiller Amber Heard hadde trolig ikke ventet seg en kritikkstorm da hun delte et bilde av seg selv utenfor en moské i Tyrkia på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det vært skrevet opp og ned om den turbulente rettsstriden der det verdenskjente eksparet Johnny Depp (57) og Amber Heard (34) er involvert. Flere oppsiktsvekkende historier har nådd overflaten og ført til skandaløse overskrifter verden over.

Nå er det derimot ikke det betente forholdet til Depp som gjør at Heard skaper overskrifter.

34-åringen har nemlig havnet i hardt vær etter at hun publiserte et innlegg på Instagram fra et besøk i en moské i Tyrkia.

Vis mer

På Instagram-bildet har Heard på seg et rosa sjal på hodet, og er iført en lys singlet uten bh under, med en kardigan over. Og det er nettopp antrekket som har fått flere til å sperre opp øynene og rase mot 34-åringen i sosiale medier.

Flere beskylder Heard for å ha på seg «upassende klær», og hevder hun har besøkt flere moskeer uten å ha på seg bh. Samtidig peker kritikerne på at Heard bar sjalet sitt som pynt med tanke på at man kan se både halsen og håret hennes.

KRITIKK: Den tidligere russiske turneren Karolina Sevastyanova er i hardt vær etter å ha delt et bilde på Instagram. Foto: Instagram / Karolina Sevastyanova / NTB. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

- Ingen respekt

Instagram-innlegget har rukket å få godt over 400 000 likerklikk, men bare én kommentar, da Heard trolig bevisst har begrenset kommentarfeltet sitt som følge av rettssaken mot eksmannen og Hollywood-stjernen Johnny Depp.

Til gjengjeld har kritikerne tydd til Twitter for å uttrykke sin frustrasjon og sinne over Heards bilde.

«Amber Heard har ingen respekt for religion eller rase, noe vi har sett mange ganger. Delt under et besøk i en moské. Brukte en hijab som motetilbehør som viste både håret og halsen, og uten bh. Hun delte dette tidligere og slettet det umiddelbart, men har nå delt det på nytt», skriver en rasende Twitter-bruker.

«Som muslim kan jeg ikke engang beskrive hvor kvalm jeg føler meg av dette bildet. Amber Heard gikk bokstavelig talt inn i vår hellige moské med utringning, halvparten av håret ute og synlige brystvorter? Det er så respektløst! Det er virkelig ikke så vanskelig å dekke til kroppen sin. Og dette skjer i MITT land», raser en annen fra seg.

«Entret Amber Heard faktisk en moské i Istanbul med synlige brystvorter? Så respektløst», skriver en tredje, mens en annen følger opp med:

«Amber Heard er den type person som går inn i en moské uten bh bare for å være respektløs og for å ha noe å legge ut til fansen på Instagram. Jeg tror at denne kvinnen bare vil gjøre hele verden forbanna slik at hun kan late som om folk fremdeles bryr seg om henne».

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

Mener noen har punget ut

Kritikken gjorde at Heard til slutt bestemte seg for å forsvare seg. Det gjorde 34-åringen ved å dele et innlegg på Twitter, hvor hun lenket til en av sakene som var skrevet om kritikken.

«Nei. Den som betalte for at dette skulle bli skrevet, har åpenbart ikke betalt nok. Jeg vil gjøre det enklere for dere. Moskeer er ekte steder. Det samme er museer og kirker. Det samme er sjal (som noen ganger er påbudt hvis man skal besøke). Mysteriet er løst», skriver hun.

Som nevnt har en hel verden vært vitne til en svært offentlig, brutal og saftig skittentøyvask mellom Hollywood-yndlingen Johnny Depp og skuespiller Amber Heard.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Offentlig skittentøyvask

I begynnelsen av juli startet rettssaken mellom Depp og eieren av tabloidavisen The Sun, News Group Newspapers (NGN), i High Court i London.

Saken bunnet i at Depp hadde gått til sivilt søksmål mot avisen, for å ha omtalt ham som «konebanker» i en artikkel i 2018. Filmstjernen føler seg ærekrenket, og krever oppreisning.

Det ble satt av tre uker til saken. Til stede i retten var også Heard som var gift med Depp fra 2015 til 2017. I den aktuelle artikkelen i The Sun, ble Depp også anklaget for å ha vært voldelig i ekteskapet med Heard - noe han selv har benektet.

TURBULENT EKTESKAP: Johnny Depp og Amber Heard var gift fra 2015 til 2017. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT EKTESKAP: Johnny Depp og Amber Heard var gift fra 2015 til 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I rettssalen i London ble det servert pikante og sjokkerende detaljer fra det turbulente forholdet. Noen av de mest oppsiktsvekkende påstandene var blant annet drapsbeskyldninger, avføring i sengen og trekantsex.

Per Sundnes, popkultur-ekspert og TV-profil, fulgte nøye med på Depp og Amber-sirkuset, og syntes det hele var svært spennende.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

- Det som er interessant med dette er Johnny Depp som privatperson. Vi vet særdeles lite om hans liv utenfor filmlerretet, utenom alle armpyntene. Han har hatt utrolig etablerte skjønnheter på den røde løperen, Vanessa Paradis blant andre, uttalte Sundnes til Se og Hør i slutten av juli, og la til:

- Jeg tror han søkte sin match i Amber Heard. Hun var like tøff som ham. Nå går han skrittet for å renvaske seg selv, og det skaper nytt liv i kjendiseriet som vi ikke har sett tidligere. Han er villig til å gå i skittentøyvasken for å renvaske seg selv.

LES OGSÅ: Beskylder ekskona for trekant-sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer