Slaktes etter homo-uttalelse

«Sex og singelliv»-stjernen vekker oppsikt.

ET VALG: Uttalelsene om at hun selv velger å være homofil får mange i det homofile samfunn til å reagere. Foto: Stella Pictures
ET VALG: Uttalelsene om at hun selv velger å være homofil får mange i det homofile samfunn til å reagere. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Sex og singelliv»-stjernen Cynthia Nixon (45) får mange i det homofile samfunnet til å reagere, etter uttalelser hun kom med under en tale nylig.

Nixon fortalte i talen om hvordan hun selv velger å være homofil.

- Jeg holdt en tale til et homofilt publikum nylig, og talen inkluderte setningen: «Jeg har vært heterofil og jeg har vært homofil, og homofil er bedre». De prøvde å få meg til å endre det, fordi de mener at det impliserer at homoseksualitet er et valg. For meg er det et valg, sier hun til New York Times.

Det er dette som skal ha fått mange til å rase. Men Nixon er forståelsesfull overfor de som har reagert.

- Jeg forstår at det for mange mennesker ikke er et valg, men for meg er det et valg, og ingen andre får definere min homoseksualitet for meg.

Skuespilleren har to barn, Samantha (15) og Charlie (9) med sin tidligere kjæreste, Daniel Mozes. Paret brøt i 2003, og året etter ble hun sammen med Christine Marinoni.

Nixon og Marinoni har sønnen Max sammen, som de fikk med hjelp av en mannlig venn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Holdt graviditeten skjult i ni måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer