Tiffany Trumps bryllup:

Slaktes etter dette

Melania Trumps kjolevalg vekker reaksjoner.

STORFAMILIEN: I helga samlet store deler av Trump-familien seg for bryllupsfeiring. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Brendan McDermid / Reuters / NTB
STORFAMILIEN: I helga samlet store deler av Trump-familien seg for bryllupsfeiring. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Brendan McDermid / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helga giftet Donald Trumps (76) yngste datter Tiffany Trump (29) seg på farens eiendom Mar-a-Lago i Florida.

Ikke uventet var store deler av Trump-slekten til stede, og storesøster Ivanka (41) var intet unntak. Hun var Tiffanys forlover under det storslåtte bryllupet, og har i ettertid delt flere bilder på sosiale medier.

På bildene Ivanka har lagt ut på Instagram ser det ut som store deler av familien har valgt å kle seg opp enten pastellfarger eller glitrende kjoler.

GÅR VIRALT: Melania og Donald Trumps forhold har vært et stort diskusjonstema, og ryktene om et haltende ekteskap ble ikke mindre etter at dette klippet gikk viralt. Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: Ap / NTB / Twitter Vis mer

«Må være rasende»

Kjolen Melania brukte i bryllup stjeler imidlertid oppmerksomheten. Hun valgte nemlig å kle seg i en kremfarget kjole til anledning.

«Ok, Melanias kjole er kanskje ikke helt hvit, men den er fortsatt nær nok til å være upassende å ha på seg i stedatterens bryllup. Marla (Tiffanys mor, journ. anm.) må være rasende, det ville jeg vært», er blant reaksjonen på Twitter, ifølge The Independent.

ONDSKAPENS HOTELL: Den tidligere amerikanske presidenten Donald Trump sammenlignes i en video med en berømt skrekkfilm fra 1980. Video: Twitter, reporter: Signe Elise Morthen Stenersen Vis mer

«Og hvem har på seg en hvit eller kremfarget kjole til et bryllup? Melania, selvfølgelig, tvitret en annen, og påpekte at det er «brudens dag til å være i fokus».

Melania har foreløpig ikke kommentert saken, skriver Newsweek.

Svart kjole

Melanias kjole var imidlertid ikke den eneste som vekket oppsikt. Kimberly Guilfoyle (53), kjæresten til Donald Trump jr. (44) stilte nemlig opp i en svart kjole.

Da Ivanka delte bilder fra den store dagen var bildet over tilskåret slik at Kimberly ikke lenger var en del av det.

Ekspert i bryllupsetikette, Elaine Swann, har tidligere uttalt til Brides Magazine at å gå kledd i sort er ansett som et feilsteg.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Swann sa imidlertid også at den moderne brud har støtte aksept for fargen.

«Det er absolutt akseptabelt for en kvinne å bruke svart i et bryllup».

Det er ikke kjent om Tiffany Trump hadde pålagt gjestene å gå kledd i noen spesielle farger.

Swann er tydelig på at dersom en brud legger føringer for farger og antrekk så skal man følge det.

LES OGSÅ: - Melanias garderobe ransaket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer