Kim Kardashians Skims-kampanje:

Slaktes etter dette

- Det er bisart og unødvendig.

KRITIKK: Kim Kardashians selskap har mottatt mye kritikk etter den siste Skims-kampanjen. Foto: Emma McIntyre / Getty Images / NTB
KRITIKK: Kim Kardashians selskap har mottatt mye kritikk etter den siste Skims-kampanjen. Foto: Emma McIntyre / Getty Images / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjerna Kim Kardashian (41) har i over et tiår vært et av Hollywoods hotteste navn. Gjennom sin karriere har hun også bygd sitt eget imperium både innen undertøys- og skjønnhetsbransjen.

I 2019 lanserte Kardashian undertøysmerket Skims, og har siden oppnådd stor suksess. Det har ikke gått ubemerket hen, og hun har opptil flere ganger måttet stå i massiv kritikk etter at flere av deres kampanjer ble sluppet.

Nå hagler kritikken nok en gang.

- Ekstrem photoshop

Etter at den nye Skims-kampanjen ble lansert, har den ikke blitt tatt imot med åpne armer. Det skriver en rekke medier, deriblant Independent.

Kardashian, som selv er med i kampanjen, har fått med seg supermodellene Tyra Banks (48), Heidi Klum (48), Alessandra Ambrosio (40) og Candice Swanepoel (33) på laget.

Nå er det imidlertid bildene av Banks som folk har bitt seg merke i. Flere fans anklager nå Skims for å ha photoshoppet kroppen hennes til det ugjenkjennelige.

Som følge av bildene, tyr også flere til både Instagram og Twitter for å påpeke bildemanipulasjonen, og viser til før og etter bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.