Johnny Depp:

Slaktes: - Ekkelt

Skuespillerens stunt falt ikke i god jord hos alle.

FÅR KRITIKK: Johnny Depps seneste påfunn får massiv kritikk i sosiale medier, etter nattens MTV Video Music Awards. Foto: Alessia Pierdomenico/Shutterstock/NTB
FÅR KRITIKK: Johnny Depps seneste påfunn får massiv kritikk i sosiale medier, etter nattens MTV Video Music Awards. Foto: Alessia Pierdomenico/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag, norsk tid, var det duket for MTV Video Music Awards igjen - til manges store glede.

Der var det både duket for en kjendistung rød løper, samt et stjernespekket show. Det er imidlertid ikke alle som er like fornøyde med årets gjesteopptreden.

Johnny Depp (59), som dette året har tilbrakt flere uker i en rettssal med ekskona Amber Heard (36), gjorde nemlig en overraskelsesopptreden. Det har ikke falt i god jord hos alle.

Overrasket

Den verdenskjente skuespilleren dukket opp som VMAs «månemann» - showets maskot - ifølge Deadline. Dette er hans første offisielle TV-opptreden etter rettssaken tidligere i år.

- Vet dere hva? Jeg trengte jobben, uttalte han mens han ble senket ned fra taket, til låten «Mama Said Knock You Out» av rapperen LL Cool J - som flere tolker som et stikk til ekskona, ifølge Page Six.

Det skal for øvrig nevnes at rapperen var vert for nattens show, og at han kom ut på scenen like etter at sangen ble spilt av.

I et senere segment fortsatte skuespilleren å be om jobb, og gjorde det tydelig at han er tilgjengelig for stort sett det meste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.