Slaktes av popkollega

Magne Furuholmen slaktes som den nye Andrew Ridgeley av Norges hotteste popduo.

DEN NYE RIDGELEY: Magne Furuholmen sammenlignes med Wham-støttemedlemmet Andrew Ridgeley av Stargates Tor Erik Hermansen (Bildet er en montasje).
DEN NYE RIDGELEY: Magne Furuholmen sammenlignes med Wham-støttemedlemmet Andrew Ridgeley av Stargates Tor Erik Hermansen (Bildet er en montasje). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hard skyts!Låtskriverene i Stargate - som er de første siden A-ha til å toppe amerikanske hitlister- raser over at Furuholmen kritiserte musikken deres som lite imponerende.- Furuholmen (43) er heldig som spiller i band med Paul Waaktaar-Savoy. Alt han har gitt ut på egen hånd har vært mislykket, sier Stargate-medlem Tor Erik Hermansen til VG.Han sammenligner keyboardisten med Andrew Ridgeley fra popgruppa Wham, som sammen med George Michael herjet hitlistene på 80-tallet. Hverken låtskriving eller sang var Ridgeleys sterke side, for å si det mildt...Hermansen - som har vært med å lage låter for artister som Ne-Yo, Rhianna og Blue - mener Furuholmen er smålig som ikke kan glede seg over andre norske artisters suksess.- Hver gang sier han det ikke kan sammenlignes med A-ha. Dette viser at han er smålig og lever i fortiden, raser han.Furuholmen sier i et svar til avisa at han unner Stargate-gutta suksessen, men blir mer imponert når mindre kommersiell musikk klarer å slå gjennom i utlandet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer