Slaktes av popkollega

Magne Furuholmen slaktes som den nye Andrew Ridgeley av Norges hotteste popduo.

DEN NYE RIDGELEY: Magne Furuholmen sammenlignes med Wham-støttemedlemmet Andrew Ridgeley av Stargates Tor Erik Hermansen (Bildet er en montasje).
DEN NYE RIDGELEY: Magne Furuholmen sammenlignes med Wham-støttemedlemmet Andrew Ridgeley av Stargates Tor Erik Hermansen (Bildet er en montasje). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hard skyts!

Låtskriverene i Stargate - som er de første siden A-ha til å toppe amerikanske hitlister- raser over at Furuholmen kritiserte musikken deres som lite imponerende.

- Furuholmen (43) er heldig som spiller i band med Paul Waaktaar-Savoy. Alt han har gitt ut på egen hånd har vært mislykket, sier Stargate-medlem Tor Erik Hermansen til VG.

Han sammenligner keyboardisten med Andrew Ridgeley fra popgruppa Wham, som sammen med George Michael herjet hitlistene på 80-tallet.

Hverken låtskriving eller sang var Ridgeleys sterke side, for å si det mildt...

Hermansen - som har vært med å lage låter for artister som Ne-Yo, Rhianna og Blue - mener Furuholmen er smålig som ikke kan glede seg over andre norske artisters suksess.

- Hver gang sier han det ikke kan sammenlignes med A-ha. Dette viser at han er smålig og lever i fortiden, raser han.

Furuholmen sier i et svar til avisa at han unner Stargate-gutta suksessen, men blir mer imponert når mindre kommersiell musikk klarer å slå gjennom i utlandet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer