Coco Austin:

Slaktes av «mammapolitiet»: - Du må slutte

Folk raser etter at datteren badet i kjøkkenvasken.

RASER: Coco Austins video av sin seks år gamle datter falt ikke i god jord hos følgerne. Foto: Dennis Van Tine / UPI / Shutterstock / NTB
RASER: Coco Austins video av sin seks år gamle datter falt ikke i god jord hos følgerne. Foto: Dennis Van Tine / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen og TV-personligheten Nicole Natalie Marrow (43), best kjent under navnet Coco Austin, har den siste tiden fått mye refs på sine sosiale medier.

Siden 2002 har 43-åringen har vært gift med rapperen Ice-T (64), og i 2015 ønsket paret ei lita jente velkommen i familien, nemlig Chanel Nicole Marrow (6).

KRITIKK: Tammy Hembrow får kritikk etter denne Tiktok-videoen som har gått viralt. Video: @tammyhembrow Vis mer

- Tuller du?

For noen uker siden delte Coco en video på Instagram hvor hun og datteren gjorde seg klare til å delta på et moteshow. De hadde tilsynelatende dårlig tid, og for å rekke alt bestemte 43-åringen seg for at datteren like greit kunne bade i kjøkkenvasken.

Nå har Cocos foreldreferdigheter blitt kritisert av det såkalte «mammapolitiet». Det skriver blant andre E! News.

SINT OG FRUSTRERT: Iselin Guttormsen tar til tårene i «Bloggerne» etter å ha fått kritikk. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Mange syntes nemlig at ideen om å rengjøre et menneske i en kjøkkenvask er svært uhygienisk. I kommentarfeltet har ikke følgerne spart på kruttet:

«Tuller du?! I kjøkkenvasken!! HUN er ikke en BABY LENGER!», reagerer en, mens en annen følger opp:

«Problemet med dette er at det er et sted for å vaske maten og ta oppvasken, ikke et sted for å vaske baken. Det er forskjellen mellom de to. Vi som foreldre skal hjelpe barna våre til å vokse på forskjellige områder og stadier i livet deres (...). Så det er ingen unnskyldning for hvorfor hun ikke burde være i badekaret.»

En tredje legger til:

«Du klarer å fikse håret ditt på badet, men ikke bade barnet ditt i badekaret? I stedet har du henne i kjøkkenvasken … hun er seks, ikke ett. Du må slutte, og heller lære henne å gjøre det selv.»

IKKE REDD FOR Å BY PÅ SEG SELV: Maria Moen, kjent fra «Paradise Hotel» og «Camp Kulinaris» har opplevd kritikk etter å ha bydd på seg selv på TV. Nå slår hun tilbake. Video: Rød Løper Vis mer

- Ukonvensjonell mor

Kort tid etter at videoen gikk viralt tok Coco til Twitter for å slå tilbake mot nettrollene.

- Wow bare wow! Nå skjer det igjen! At jeg ga datteren min et bad i vasken gikk viralt?, skrev hun, og fortsatte:

- Folkens, dere må vite nå at jeg er en ukonvensjonell mor. Jeg gjør det som fungerer og er lettere for meg. Noen vil kanskje ta imot noen tips i stedet for å kritisere meg.

DÅRLIG RÅD: Sophie Elise Isachsen forteller om at de hadde dårlig råd i barndommen på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

Overfor Page Six fortalte 43-åringen at uansett hva hun gjør, så er det alltid noen som skal kritisere henne.

- Nå er dette plutselig helt rart for andre folk? Altså, virkelig? Hvis du er en mor, så har du badet barnet ditt i kjøkkenvasken, sa hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot «mammapolitiet»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer