Kardashians:

Slaktes av bestemoren

Caitlyn Jenners 93 år gamle mor retter hard skyts mot reality-familien.

FÅR HARD KRITIKK: Caitlyn Jenners mor, Esther Jenner (93), er ikke redd for kritisere sin egen familie. Nå går hun hardt ut mot sønnens tidligere ektefelle Kris Jenner, og resten av den berømte realityfamilien. Foto: NTB Scanpix
FÅR HARD KRITIKK: Caitlyn Jenners mor, Esther Jenner (93), er ikke redd for kritisere sin egen familie. Nå går hun hardt ut mot sønnens tidligere ektefelle Kris Jenner, og resten av den berømte realityfamilien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian-klanen er gedigen, og tidvis er det enkelt å miste oversikten over alle medlemmene. Det kan virke som at de popper ut unger og skifter ut ektemenn ukentlig, og når man ser på den utvidede familien, ja, da er det sannelig lett å gå seg vill.

De skaper til stadighet overskrifter i den internasjonale sladrepressen, enten det gjelder syltrange korsett, brudd - eller milliardformuer. Denne gangen er det et noe perifert familiemedlem som skaper overskrifter, nemlig Caitlyn Jenners (70) 93 år gamle mor, Esther Jenner.

Caitlyn var tidligere gift med Kardashian-overhode Kris Jenner (64).

Det er ikke hverdagskost at 93-åringen ytrer seg i offentligheten, men da hun nylig lot seg intervjue av den britiske tabloidavisen Daily Mail, holdt hun ikke akkurat tilbake på kruttet.

Krass kritikk

93-åringen kom nemlig med knallhard kritikk av datterens tidligere familie - den verdensberømte Kardashian-klanen hun selv var en del av i mange år. Særlig er det eks-svigerdatteren Kris Jenner som får gjennomgå.

I intervjuet sier 93-åringen blant annet at hun er glad for at sønnen kom seg bort fra henne, og at hun er svært misfornøyd med hvordan sønnen ble fremstilt i «Keeping Up With The Kardashians».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer