Bianca Ingrosso:

Slaktes: - Jeg brekker meg

Et utspill fra Bianca Ingrosso (24) i den siste episoden av podkasten «Har du sagt A får du säga B» vakt reaksjoner iblant svenske influensere.

KRITISERES: Bianca Ingrosso mottar kritikk etter kontroversielt utspill i egen podkast. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix
KRITISERES: Bianca Ingrosso mottar kritikk etter kontroversielt utspill i egen podkast. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske TV-profilen Bianca Ingrosso (24) er i hardt vær etter å ha langet ut mot influenser og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Marcelo Peña (28) i siste episode av podkasten «Har du sagt A får du säga B».

I podkasten blir Ingrosso utfordret med spørsmålet «Om du fikk lov til å avskilte en influenser, hvem ville det ha vært?»

- Marcelo. Hver dag i uken. Hvorfor er du influenser i det hele tatt? Og hva gjør du på TV? Jeg klarer ikke ham. Jeg driter i om han sier at «Paradise Hotel» var klippet til, sier hun ifølge Aftonbladet, og tilføyer:

- Han er den mest umodne og usexy gutten jeg vet om. Jeg forstår ikke hvordan han får så mange jenter. Det er det sykeste jeg har vært med på, sier hun i podkasten.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

Svarer på Instagram

Tiraden ble besvart av Peña på Instagrams historiefunksjon ifølge Expressen.

- Heksejakten fortsetter! Det er fint når folk rotter seg sammen og snakker dritt om noen de ikke kjenner særlig godt. All PR er god PR, men å snakke dritt om folk man har omgått og smisket med på festivaler, er ufint, skriver han og tilføyer:

- Jeg kunne ha sagt en hel del her og nå, men det gjør meg ikke til et større menneske. Dere får gjerne nevne navnet mitt flere ganger, for det biter ikke på meg.

Aftonbladet skriver at Peña har hatt et lengre forhold til bloggeren Annica Englund (28) og realityprofilen Nina Glimsell Udovicic (25). Begge har fortalt åpent om at forholdene ikke fikk en lykkelig og enkel slutt, skriver avisen.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Støttes av blogger

Peña støttes av en av Sveriges største bloggere, Paulina «Paow» Danielsson (25).

- Det er ganske uvanlig at gutter forlater forhold, men når de velger å gjøre det, så blir de hengt ut på Sveriges største podkast av PK-Sverige. Jeg brekker meg, skriver hun på Instagram.

Bianca Ingrosso har de senere årene markert seg i både Sverige og Norge med sin deltakelse i realityserien «Wahlgrens Värld».

I serien følger man Pernilla Wahlgren (51) og hennes familie, deriblant barna Bianca og Benjamin Ingrosso (21) - som for tiden gjør det stort som artist.

Bianca har siden realityserien startet i 2016 blitt svært populær, og hun har preget spalteplassen i avisene med alt fra problemer i kjærlighetslivet, utroskapsrykter og psykiske vansker.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: Fikk nok av familiens realitysirkus: - Vil ikke filmes i det hele tatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer