Scarlett Johansson:

Slaktes: - Flau på hennes vegne

Hollywood-stjernen er bare én av dem som får hard medfart.

KRITIKK: Hollywood-stjernens prestasjon i Marvel-filmen «Black Widow» faller ikke i god smak hos skuespiller Stephen Dorff. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB
KRITIKK: Hollywood-stjernens prestasjon i Marvel-filmen «Black Widow» faller ikke i god smak hos skuespiller Stephen Dorff. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Scarlett Johansson (36) ble raskt et kjent ansikt etter sin opptreden i filmen «The Horse Whisperer» i 1998. I senere år har hun vært å se i utallige filmer som «The Avengers», «Under the Skin», «Lucy», «Marriage Story» og «Captain Marvel» - for å nevne noen.

Hun har også vært nominert til ulike Golden Globe-priser flere ganger, samt vunnet pris under BAFTA-utdelingen for beste skuespillerinne for sin opptreden i filmen «Lost In Translation».

Johansson har med andre ord gjort seg bemerket i Hollywood, men det er derimot ikke alle som mener at hun er en god skuespiller.

SINT: Da Scarlett Johansson skule takke for en pris på MTV movie and TV awards skjer dette. Video: MTV Vis mer

- Søppel

Det synes i hvert fall ikke «Blade»-stjernen Stephen Dorff (47), noe han gjør klinkende klart i et intervju med Independent. I intervjuet refser han Johansson for sitt seneste karrierevalg, hvor hun spiller hovedrollen i den nye Marvel-filmen «Black Widow».

- Den filmen ser ut som søppel i mine øyne. Det ser ut som et dårlig videospill. Jeg er flau på vegne av de menneskene som medvirker i den. Jeg er flau på Scarlett Johanssons vegne, sier han.

IKKE BEGEISTRET: Skuespiller Stephen Dorff holder ikke igjen når han deler sin mening om Scarlett Johanssons nyeste film og skuespillerprestasjon. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP
IKKE BEGEISTRET: Skuespiller Stephen Dorff holder ikke igjen når han deler sin mening om Scarlett Johanssons nyeste film og skuespillerprestasjon. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP Vis mer

Johansson har for øvrig spilt rollen som Black Widow i over et tiår, og har en lang rekke Marvel-filmer bak seg.

Dorff, som utover Blade også er kjent fra tv-serien «True Detective», påpeker at han stadig er på jakt etter gode roller fordi han ikke ønsker å være med i en film som «Black Widow».

- Jeg er sikker på at Scarlett Johansson fikk fem til seks millioner dollar for det, men jeg er flau på hennes vegne, påpeker han.

SPILLER INN SCENER: Stjerneskuespiller Scarlett Johansson ble sett gå inn og ut av en Joker-butikk på Sæbø i Ørsta. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Jeg vil ikke være med i en slik film, jeg vil heller lete etter det nye, unge regissørtalentet som blir den neste Stanley Kubrick (ledende filmskaper på 1990-tallet, journ.anm.) og så jobbe for ham i stedet, legger han til.

Scarlett Johansson har hittil ikke uttalt seg om Dorffs meninger, men hun er imidlertid ikke den eneste som får gjennomgå i intervjuet.

Dorff går hardt ut mot hele bransjen for å ikke ta skuespillerfaget seriøst. Han mener at bransjen er i ferd med å utvikle seg til en lek, og at skuespillerne og regissørene ikke har noen anelse om hva de lager.

REAGERER: Brie Larson og Scarlett Johansson besøker The Ellen Show og får se hvor intense fans kan være. Vis mer

Tok et oppgjør

Dorffs krasse uttalelser kommer bare kort tid etter at Johansson tok et oppgjør med seksualiseringen av Black Widow i tidligere Marvel-filmer. I et intervju med Collider snakket skuespilleren ut om skiftet i måten kvinnelige karakterer blir framstilt på film i løpet av den tiden.

- Jeg tror jeg aksepterer meg selv i større grad. Alt dette bunner i valget om å gå bort fra hyperseksualiseringen av karakteren. Til tross for at det var mange gode øyeblikk i «Iron Man 2» ser man bare tilbake og tenker, Black Widow ble veldig seksualisert. Helt seriøst, de snakket om henne som at hun var et objekt, sa Johansson.

AKTUELL: Her ser man Scarlett Johansson i rollen som Black Widow. Foto: Jay Maidment / Marvel Studios / AP / NTB
AKTUELL: Her ser man Scarlett Johansson i rollen som Black Widow. Foto: Jay Maidment / Marvel Studios / AP / NTB Vis mer

Skuespilleren fortalte også hvordan tidligere «Avengers»-kollega Robert Downey Jrs karakter, Tony Stark, objektiverte Johanssons karakter i den andre «Iron Man»-filmen.

- På et punkt i filmen refererer Tony Stark faktisk til henne som et kjøttstykke. Min tankegang på den tiden var veldig annerledes, og på den tiden ville en sånn kommentar kanskje føltes som en kompliment. Jeg ville målt min verdi opp mot sånne kommentarer og kanskje etterhvert, slik som mange andre unge kvinner, ville jeg måttet vokse utover det og finne min egen verdi, sa hun, og la til:

- Nå er det annerledes. Unge jenter får et mye mer positivt budskap, og det er utrolig flott å kunne være del av det skiftet og utvikle meg. Det synes jeg er veldig kult.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

- Gravid

Til tross for at Johansson er høyaktuell med sin helt egen film i Avengers-serien, kan det også se ut til at skuespilleren har det travelt på hjemmebane.

I juni begynte nemlig rykter om en potensiell graviditet å gå, da skuespilleren droppet å delta på flere arrangementer i forbindelse med promoteringen av den nye filmen «Black Widow».

Ifølge Page Six har Johansson i stedet gjort intervjuer over Zoom, og deltatt på «Tonight Show» med Jimmy Fallon over video.

Nå hevder også kilder overfor kjendisnettstedet at det faktisk skal dreie seg om en graviditet - og barnet er visstnok ikke langt unna.

- Scarlett har faktisk termin snart, og jeg vet at hun og Colin er fra seg av lykke, sier den ene kilden til nettstedet.

LES OGSÅ: «Dette gjorde dagen min»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer