<strong>GA LAV KARAKTER:</strong> Niklas Vindel blir filmet mens han deler ut lav karakter til nykommer Anne i mandagens episode av «Paradise Hotel. Foto: TV3
GA LAV KARAKTER: Niklas Vindel blir filmet mens han deler ut lav karakter til nykommer Anne i mandagens episode av «Paradise Hotel. Foto: TV3 Vis mer

Slakter utseendet til Paradise-nykommer

- Dette er ikke ment som mobbing, sier Niklas Vindel.

Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: De mannlige deltakerne «Paradise Hotel», legger ikke skjul på sin glede når de får vite at to jenter sjekker inn i mandagens episode av TV3s realityserie.

Men etter det første møtet er ikke stemningen like hjertelig, når flere uttrykker sin skuffelse over utseendet til de nye jentene.

Lengst går Niklas Vindel (25), som gjør narr av nykommer Anne (21). Etter å ha blitt spurt om hvordan hun vurderer sitt eget utseende på en skala fra en til til ti, svarer hun at hun ofte føler seg som en åtter.

Lav karakter
Det får den selverklærte TV-sjarmøren til å fyre løs foran kamera.

- Jeg synes hun kanskje er mellom tre og fem. Hun er i hvert fall ikke noe penere enn noe vanlig gjennomsnitt, sier han, mens grafikken i bakgrunnen viser et bilde av Anne og en karakterskala som synker nedover.

Også «Paradise Hotel»-deltakeren Heidi Stueflotten blir intervjuet mens hun slakter Annes hårfrisyre.

Ble overrasket
Anne - som kommer inn i «Paradise Hotel» sammen med Kine Bertheussen (20) fra Sortland - sier til Seher.no at hun ble overrasket da hun sjekket inn.

- Det var ikke helt som jeg hadde forventet, blant annet var det mange flere regler enn jeg hadde trodd. Kommentarene fra Niklas har jeg ikke tenkt så mye på. Jeg tar meg ikke nær av det, men mener det er verst for ham.

- Har aldri ment å mobbe noen
Niklas Vindel sier til Seher.no at han selv ikke har sett opptaket, men hevder at tiraden om realitykollegaens utseende ikke var vondt ment.

- Jeg har aldri ment å mobbe noen. Når du sitter i intevju, blir du spurt om alt mulig, og de klipper deg slik du vil. Vi sa mye til hverandre der inne som bare var ment som fleip.

- Selv har jeg fått høre mye negativt om meg, at jeg er selvdigger osv. Men jeg tar meg ikke nær av hva de andre syntes og tror ikke de andre gjorde det heller.

Niklas hevder at inntrykket av Anne også bedret seg raskt etter han ble kjent med henne.

- Jeg fikk kanskje et litt svakt førsteinntrykk, men etter at jeg ble bedre kjent med henne, forbedret det seg raskt. Hadde jeg blitt spurt i dag, ville jeg i hvert fall gitt henne en sekser.

Avviser mobbing
TV3 ble også tidligere i år beskyldt for å vise mobbing av deltakeren Stefan Muri Sætre (23), etter at han ble fryst ut av andre deltakeren. Dette ble imidlertid avvist av kanalen.

Øyvind Skovli i TV3 er heller ikke enig i at Niklas kommentarer og bruken av grafikk-illustrasjoner kan oppfattes som mobbing av Annes utseende.

- Jeg føler ikke at dette er å gjøre narr av hennes utseende. Hele innslaget er gjort med glimt i øyet, og spøker vel mer med de eplekjekke guttene på hotellet enn Anne. Jeg er ikke redd for at dette kan tolkes som mobbing, sier han til Seher.no

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Alle i salen lo av meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer