«Farmen»:

Slakter TV 2 etter «Farmen»-exit

Jens Ivar Simonsen måtte søndag kveld takke for seg i «Farmen». Han er ikke særlig fornøyd med hvordan han fremstilles på tv.

UTE: Jens Ivar Simonsen måtte søndag se seg slått av Leif Kristian Tindeland i tvekampen. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Jens Ivar Simonsen måtte søndag se seg slått av Leif Kristian Tindeland i tvekampen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Søndagens tvekamp i «Farmen» ble en forholdsvis kort affære, etter at Leif Kristian Tindeland (27) så godt som gruset motstander Jens Ivar Simonsen (46) i øksekast.

Sistnevnte fikk ikke med seg et eneste poeng under kampen, mens Tindeland traff godt på blinken to ganger og kunne juble over å ha sikret seg en plass videre.

TAPTE: Jens traff ikke blink en enste gang, og måtte se seg slått. Foto: Alex Iversen / TV 2
TAPTE: Jens traff ikke blink en enste gang, og måtte se seg slått. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Når Se og Hør tar en prat med Simonsen i forbindelse med exiten, innrømmer han at han rett og slett ikke kastet øksa godt nok, og at han faktisk nesten aldri hadde tatt i en øks.

- Jeg traff på prøvekastet, men det er ikke godt nok, sier han, og legger til at det samtidig var greit å reise fra gården på det tidspunktet han gjorde.

ALVORLIG: «Farmen»-deltakeren Agna Hollekve forteller om en dramatisk hendelse på gården, som gjorde at hun måtte fraktes til sykehus. Video: Rød Løper Vis mer

Slakter klippinga

Når han ser tilbake på deltakelsen, er han imidlertid ikke helt sikker på om han ville gjort det igjen. Mens årets sesong i disse dager ruller over skjermen, reagerer han nemlig kraftig på fremstillingen av ham på tv.

- Jeg blir fremstilt som den mest late deltakeren noensinne på «Farmen», og det synes jeg er dårlig gjort, sier han.

- Det skrives mye på nettet, men jeg jobbet like mye som alle de andre. Det er jævlig urettferdig at de har klippet meg på den måten, fortsetter han.

Ifølge Simonsen får man bare se ham med pipa i munnen, og han hevder at han foreløpig ikke har latt TV 2 få vite hvor misfornøyd han er. Det har han derimot store planer om å la de få nå.

- Jeg brukte seks uker av tiden min på denne deltakelsen. Jeg er veldig skuffa.

REAGERER: Jens er ikke særlig fornøyd med hvordan han framstilles, noe han har planer om å la TV 2 få vite. Foto: Alex Iversen / TV 2
REAGERER: Jens er ikke særlig fornøyd med hvordan han framstilles, noe han har planer om å la TV 2 få vite. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Angrer ikke

Videre forteller 46-åringen at det er mye tv-seerne ikke får se, blant annet flere diskusjoner, at de lette etter mat i form av både sopp, bær og fisk, og at deltakerne sang og koste seg.

Simonsen påstår at produksjonen bevisst har gått inn for å fremstille ham som «den late med pipa».

Til tross for at han er rimelig misfornøyd med hvordan han kommer frem på skjermen, angrer han ikke på deltakelsen, og er faktisk stolt over å ha fått være med på landets største realitykonkurranse.

Selv om han i utgangspunktet ikke hadde vært interessert i å være med på «Farmen» igjen, kunne han derimot ha tenkt seg å få muligheten på «Torpet», og synes det er synd at han ikke fikk prøve seg der i år.

- Det burde være likt for alle deltakere, mener han.

Pressekontakt for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, sier til Se og Hør at de ikke har gått inn for å klippe deltakeren sånn han hevder.

- Vi har ingen intensjoner om å fremstille noen av deltakerne på noen spesielle måter, men ønsker å gi så et sannferdig og representativt bilde av det som skjer på gården som mulig, sier han, og fortsetter:

- Hver uke blir det filmet i overkant av 70 timer med materiale. Det meste av det blir aldri vist på tv. Det vil alltid være sånn at det er enkelte ting deltakeren gjerne skulle sett som ikke kommer med, avslutter Iversen.

MYE OPPMERKSOMHET: Når «Farmen»-Ingebjørg ankommer «Torpet», blir «Farmen»-veteranen Frank svært opphengt i brystene hennes. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Utfordrer og hemmelighold

Jens Ivar Simonsen ankom tv-gården midtveis i sesongen sammen med tre andre utfordrere. Han var en av to som klarte å kare seg til en plass som fullverdig deltaker. Før han sjekket inn på «Farmen», kunne han fortelle til Se og Hør at han vært rimelig spent før oppholdet.

- Vi kommer jo inn som femte hjulet på vogna, og jeg kan se for meg at de av oss som får bli igjen fort havner i tvekamp, sa han, og la til:

- Men jeg skal være meg selv, og akter ikke å innynde meg eller flørte med storbonden for å få bli. Jeg kommer lett i kontakt med mennesker, så jeg tror og håper at jeg kommer lett inn i gruppa.

SKADER SEG: Det går nesten fryktelig galt når Terje Leer tyr til nye midler for å vekke folket på gården. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Én ting han derimot ikke skulle fortelle, var at han er veldig god til å lage mat. Simonsen er nemlig kokk, og er klar over at matlaging ofte er en del av oppgavene i finale-uken på gården.

- Det er noe som forblir hemmelig og dette er min sterke side, sa han.

Og han har holdt sine ord, og forteller nå at han aldri avslørte hvor god han er til å lage mat. Selv om han nå er slått ut før finaleuken.

LES OGSÅ: Mistet broren (18) i tragisk ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer