FORELSKER SEG: Megan Fox og Mickey Rourkes rollefigurer forelsker seg i den nye filmen «Passion Play» Foto: STELLA PICTURES
FORELSKER SEG: Megan Fox og Mickey Rourkes rollefigurer forelsker seg i den nye filmen «Passion Play» Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Slakter toppløs Megan Fox

25-åringen kastet klærne til ingen nytte.

Publisert
Sist oppdatert
Se trailer for Megan Fox' nye film nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Megan Fox (25) har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner, og produsentene av den nye filmen «Passion Play» håpet nok derfor på at de satt på en sikker publikumsuksess, da Fox sa ja til stille opp toppløs i flere scener.

I «Passion Play» spiller Megan Fox en kvinnelig engel, som forelsker seg i en trompetist. Sistnevnte spilles av «The Wrestler»-stjernen Mickey Rourke.

Men etter at filmen ble vist for flere anmeldere angrer nok kanskje produsentene på at de i det hele tatt lagde den.

- Megan Fox' veltrente kropp er høydepunktet i filmen, men det er få andre positive kvaliteter, skriver anmelderen til avisen Daily Mail.

Ifølge avisen skal andre kritikere ha kalt filmen alt fra «forferdelig» til «et bilvrak».

Etter forhåndsslakten skal produsentene ha droppet planene om å lansere filmen på kino, og isteden gitt den direkte ut på DVD og Blu-ray.

Selv Mickey Rourke slakter filmen han selv har vært med å lage.

- Den er fryktelig dårlig. I løpet av en karriere, så lager man flere dårlige filmer, sier han ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun er verdens mest sexy kvinne


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer