Nicole Scherzinger

Slakter stjernens opptreden: - Strippeshow

- En veldig skitten opptreden.

COMEBACK: Jentegruppa «The Pussycat Dolls» skal gjøre comeback, og i helgen opptrådte de under den britiske versjonen av X Factor. Ikke alle var like fornøyde etter showet. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ble det klart at den berømte popgruppa The Pussycat Dolls skal gjenforenes neste år, og reise på turné i en rekke byer i England og Irland.

Det var gruppas frontfigur Nicole Scherzinger (41) som bekreftet nyheten - som ble tatt svært godt imot av fansen.

Denne helgen ga The Pussycat Dolls også en liten smakebit på hva publikum kan vente seg neste år. De opptrådte nemlig med et gjesteshow i det britiske talentprogrammet «The X Factor: Celebrity» - hvor Scherzinger for øvrig sitter i dommerpanelet.

Den tidligere så populære gruppa danset og sang til stor applaus hos publikum da programmet ble spilt inn lørdag, men det er ikke alle som har latt seg imponere av Scherzingers danseferdigheter.

Flere har nemlig reagert på opptredenen, og noen sammenlikner konserten med et strippeshow. Det skriver flere britiske medier, og på «X Factors» egne Facebook-side har det strømmet inn med negative tilbakemeldinger.

- Skammelig

- Ekkelt og uten respekt, så skammelig. «X Factor» er et familieprogram og jeg har nytt det med min sju år gamle datter, og hun var også sjokkert. Hvordan kan du kalle deg selv et forbilde? Ta på noe klær og oppfør deg voksent, lyder en av de krasse meldingene i kommentarfeltet.

Og det er ikke den eneste negative tilbakemeldingen - flere har ment at det var et upassende innslag å sende klokka 21.00 på en lørdag.

SHOW: The Pussycat Dolls' forrykende show falt ikke i god jord hos alle de britiske seerne. Foto: NTB Scanpix
SHOW: The Pussycat Dolls' forrykende show falt ikke i god jord hos alle de britiske seerne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alle medlemmene var ikledd strømper og showet ble avsluttet med at de fikk vann over seg, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg synes det Pussycat Dolls gjorde i kveld under «X Factor» er ekkelt. Jeg beklager, men det er mange unge jenter som ser på dette, og de tror at de også må se slik ut for å komme fram i verden. Det er et familieprogram, og det der er ikke greit, skriver en annen på programmets Facebook-side.

I HARDT VÆR: Nicole Scherzinger (midten) og resten av gruppa har måttet tåle krass kritikk etter lørdagens opptreden. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Nicole Scherzinger (midten) og resten av gruppa har måttet tåle krass kritikk etter lørdagens opptreden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var en veldig skitten opptreden, er en tredje seers harde dom.

Scherzinger har selv ikke uttalt seg om kritikken, og heller ikke programmet har svart på hvorfor den kjente gruppas opptreden var så dristig som den var.

TAKKET: The Pussycat Dolls takket etter sin første opptreden på ti år. Foto: NTB Scanpix
TAKKET: The Pussycat Dolls takket etter sin første opptreden på ti år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fant tilbake til hverandre

Det var nok mange som brøt ut i jubel da det nylig ble kjent at The Pussycat Dolls gjenforenes. «X Factor»-opptredenen var bare en forsmak på en lengre turné i England og Irland i april 2020.

Gruppa, som ble oppløst i 2010, besto også av Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Carmit Bachar, Jessica Sutta og Melody Thornton - men sistnevnte skal ikke delta på turneen neste år.

I forrige uke gjorde Scherzinger et intervju med The Guardian, hvor hun snakket ut om The Pussycat Dolls-tiden og om suksessens skyggesider.

FØR SHOWET: Her er Nicole Scherzinger i forkant av lørdagens opptreden. Foto: NTB Scanpix
FØR SHOWET: Her er Nicole Scherzinger i forkant av lørdagens opptreden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet fortalte 41-åringen ærlig om perioden da hun slet med spiseforstyrrelser og bulimi - som sammenfalt med den smått ikoniske popgruppas suksess.

- Mye av det stjal gleden fra det jeg holdt på med, fordi jeg levde i en svært mørk verden. Enten jobbet jeg, eller så plaget jeg meg selv, sa hun, og forklarte at hun nå derfor er stor tilhenger av en gjenforening.

Scherzinger forlot gruppa i 2009, og har siden 2011 vært dommer i den britiske versjonen av «X Factor» og siden The Pussycat Dolls-oppløsningen har hun også etablert seg som soloartist.

LES OGSÅ: - Vet ikke hvordan jeg kom meg gjennom det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer