Olivia Munn:

Slakter sexen hun hadde med eksen

Skuespilleren avslører intime detaljer om ekskjæresten.

ÅPNER OPP: Olivia Munn holder ikke tilbake når hun snakker om sexlivet med eksen. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP: Olivia Munn holder ikke tilbake når hun snakker om sexlivet med eksen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Olivia Munn (40) er ikke kjent for å holde tilbake når det kommer til sexlivet og kjærestene hun har hatt.

Det er heller ikke så oppsiktsvekkende at internasjonal presse lager overskrifter når hun gjør nettopp det - den profilerte Hollywood-stjernen har nemlig vært i forhold med flere store stjerner.

Blant dem er skuespillere Chris Pine og Bryan Greenberg, NFL-spiller Aaron Rodgers og «Glee»-stjerne Matthew Morrison.

PROFILERT FORHOLD: Aaron Rodgers og Olivia Munn var sammen i tre år, men gjorde det slutt i 2017. Det er uvisst om han er eksen hun nå har slaktet. Foto: NTB scanpix
PROFILERT FORHOLD: Aaron Rodgers og Olivia Munn var sammen i tre år, men gjorde det slutt i 2017. Det er uvisst om han er eksen hun nå har slaktet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå snakker Munn altså om én av eksene sine, i podkasten «Good For You» med Whitney Cummings, og det er langt fra lovord hun har å komme med.

40-åringen snakker nemlig om den verste sexen hun har hatt.

- Lysene var av. Å ligge i skje, bakfra, så man ikke trenger å se ansiktet mitt, han trengte ikke å se at det var ei jente, sier Munn, ifølge E! News.

Tenkte at han liker menn

Hun forteller altså at hun mistenker den ikke-navngitte eksen for å ha vært i skapet som homofil da de var sammen. Videre forteller hun at eksen var lite villig til å gå ned på henne, og at det bare var to ganger i løpet av like mange år som hun fikk oralsex av ham.

- Jeg lurte på hvorfor, fordi de fleste gutter får jeg ikke ut av vaginaen min, sier hun.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Munn forteller at hun spurte ham hvorfor, hvorpå han skal ha svart at han hadde lite erfaring på området.

- Det var da jeg tenkte at: hm, kanskje han liker menn i stedet. Det kan være hans greie.

Faket nytelse

Det har åpenbart ført til spekulasjoner hos fansen rundt hvem av eksene Munn snakker om. Flere påpeker at forholdet til både Chris Pine og «Suicide Squad»-stjerne Joel Kinnaman varte rundt to år, og at det derfor kan være en av dem hun refererer til.

Munn innrømmer også at hun har latt som om hun har likt sex bedre enn hun har gjort, blant annet ved å jukse-stønne.

- Jeg sverger til gud, jeg angrer på hver gang jeg har jukse-stønnet fordi det er gutter der ute som føler seg så jævlig selvsikre, sier hun.

Munn var senest i et forhold med elleve år yngre Tucker Roberts (29), som ifølge Us Weekly skal ha tatt slutt på slutten av fjoråret. Nyheten om bruddet kom tidligere denne måneden, da representanter for duoen har bekreftet at det er slutt.

De har selv til gode å uttale seg om bruddet.

BRUDD: Tidligere denne måneden ble bruddet mellom Tucker Roberts og Olivia Munn bekreftet. De har selv ikke uttalt seg om bruddet. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Tidligere denne måneden ble bruddet mellom Tucker Roberts og Olivia Munn bekreftet. De har selv ikke uttalt seg om bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Frøs ned egg

Olivia Munn har gjort stor suksess med sin rolle som journalisten Sloan Sabbith i serien «The Newsroom», som her til lands har blitt sendt på NRK, og hun er også kjent fra filmer som «X-Men: Apocalypse», «Magic Mike», «Iron Man» og «Zoolander».

I 2016 åpnet Olivia seg om drømmen om å bli mor i podkasten «Anna Faris Is Unqualified». Da fortalte hun at hun hadde fryst ned flere av eggene sine.

- Jeg har fylt 35 år og da er det høy risiko. Jeg frøs ned en haug med egg for flere år siden. Jeg dro til legen, tok testen og han sa: «Du har faktisk veldig mange egg. Du er heldig», avslørte hun, ifølge People.

BENYTTER SEG AV MULIGHETEN: Deltakerne i «Ex and the City» retter all sin oppmerksomhet på krangelen som oppstår på festen, men Pernille Gagnås og Jonas Torrissen er opptatt med noe helt annet. Video: Dplay / Steffen Pettersen. Reporter: Kine Falch Vis mer

Grunnen til at hun valgte å fryse ned eggene var altså at hun ønsker å stifte familie og ville sikre seg sjansen til å bli gravid. I podkasten anbefalte hun alle kvinner å følge hennes eksempel.

- Hvorfor ikke bare gjøre det? Jeg ser mange kvinner som stresser med at de blir eldre, men hvis man fryser ned eggene, så kommer det ingen dommedag - for man er allerede forberedt.

LES OGSÅ: Her går det galt for TV-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer