Demi Lovato:

Slakter rykteflom etter sjokk-kollapsen

- Jeg vil gjerne fortelle hva som stemmer, men jeg skylder ingen noe som helst.

VANSKELIG TID: Demi Lovato forteller om det hun har gått gjennom og takker fansen. Foto: NTB scanpix
VANSKELIG TID: Demi Lovato forteller om det hun har gått gjennom og takker fansen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er snart et halvt år siden den amerikanske artisten Demi Lovato (26) sjokkerte en hel verden. 26-åringen ble hastet til sykehuset etter det som lenge ble omtalt som en angivelig overdose, men ble skrevet ut fra sykehuset måneden etter.

Direkte fra sykehuset la Demi seg frivillig inn på et rehabiliteringssenter for å få hjelp.

Siden den gang har stjernen holdt en svært lav profil, og såvidt åpnet seg om den sjokkerende hendelsen. Fredag kveld tok hun imidlertid til Twitter for å fortelle om alt hun har gått gjennom den siste tiden.

- Jeg elsker fansen min, men hater media. Ikke tro på alt dere leser. Folk vil rett og slett finne på ting for å selge en historie. Kvalmende, skriver hun og fortsetter:

- Hvis jeg føler at verden trenger å vite noe, så vil jeg fortelle det SELV. Rettere sagt, slutt å skrive om fremgangen min, for det er ingen andres «business». Jeg er edru og takknemlig for å være i live - og tar vare på MEG SELV.

Vil fortelle

Videre forklarer den 26 år gamle artisten at når tiden er inne, skal hun fortelle verden akkurat hva som skjedde, hvorfor det skjedde og hvordan livet hennes er i dag.

- Men frem til jeg er klar for å dele det med folk, vær så snill å slutt og finne på ting dere ikke vet noe om. Jeg trenger fremdeles rom og tid for å bli bedre, skriver hun.

Helt siden hendelsen i juli har flere kilder nær stjernen hevdet å vite detaljer om hva som egentlig skjedde med Demi - og ikke minst hvordan hun har det. Det går hun hardt ut mot nå.

KONSERT: Da Demi Lovato holdt konsert i Oslo i juni 2018, fortalte hun en sterk historie om sin egen oppvekst. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

- En hver «kilde» der ute som er villig til å snakke og selge historier til blogger og aviser om mitt liv, er faktisk ikke en del av livet mitt, fordi det meste jeg leser av den dritten der er så unøyaktig. Så, en ekte nyhet til dere: «Kildene» deres tar feil.

- Jeg vil gjerne fortelle hva som stemmer av alle ryktene der ute, men jeg skylder bokstavelig talt ingen noen ting, så jeg kommer ikke til å gjøre det. Alt mine fans trenger å vite er at jeg jobber hardt for meg selv, jeg er lykkelig og edru og SÅ takknemlig for støtten deres, fortsetter Demi.

26-åringen skriver videre at hun føler seg heldig som har mulighet til å bruke tid med familie, ta det med ro, jobbe med seg selv og komme tilbake først når hun er klar for det.

- Jeg har mine fans å takke for det. Jeg er oppriktig så takknemlig. Jeg elsker dere så sykt mye. Tusen takk.

Saken fortsetter nedenfor.

Romanserykter etter rehab

At det har vært et særdeles tøft halvår for Lovato, er ikke til å komme unna. Tre måneder etter kollapsen var artisten imidlertid ute av rehab, ifølge People. Det ble også kjent at artisten tilsynelatende hadde det veldig bra.

Ifølge Mirror kunne ovennevnte påstand se ut til å være korrekt. 26-åringen har nemlig blitt avbildet flere ganger den siste tiden, sammen med det som skal være en ny flørt.

Demi og klesdesigneren Henry Levy ble blant annet observert på Matsuhisa i Beverly Hills, der de holdt hender og skal ha sett «kjærlig» på hverandre. Det er uklart om de to er et par, men ifølge Mirror fremsto duoen svært forelsket.

Verken Demi eller Levy har kommentert romanseryktene så langt.

Det har foreløpig ikke kommet noen offisiell bekreftelse på hva det var som gjorde at 26-åringen ble sendt til sykehus.

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

Vanskelig syn

I august snakket sangstjernen ut om sykehusinnleggelsen for første gang, i et innlegg på Instagram-profilen sin, hvor hun har over 70 millioner følgere.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det jeg har lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette å kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun i innlegget.

I september tok også Lovatos mor, den velkjente sangeren, Dianna de la Garza (56), bladet fra munnen, og uttalte seg om den grusomme dagen i slutten av juli.

- Jeg begynner bokstavelig talt å riste når jeg begynner å huske på hva som skjedde den dagen, sa Dianna.

I OSLO: Kort tid før overdosen var Demi på turné, og blant annet i Oslo. Bildet er fra en annen konsert. Foto: NTB Scanpix
I OSLO: Kort tid før overdosen var Demi på turné, og blant annet i Oslo. Bildet er fra en annen konsert. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dianna fortalte videre at hun husker at hun ble bombardert med tekstmeldinger fra sine kjære, som uttrykte sin bekymring overfor datteren, men at hun likevel ikke forsto hva som hadde skjedd.

Det var ikke før 56-åringen fikk en telefon fra Demis assistent, Kelsey Kershner, at hun forsto alvoret.

- Jeg var i sjokk. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, fortalte hun og la til:

- Det var noe jeg aldri hadde forventet å høre om barna mine som en forelder.

Videre fortalte superstjernens mor at hun husker å ha spurt Kelsey om Demi var i god behold, og da skal Kelsey ha svart den bekymrede 56-åringen at hun var ved bevissthet, men at hun ikke klarte å snakke.

Da familien endelig ankom sykehuset, var det ifølge Dianna ikke et pent syn som møtte dem.

- Hun så ikke bra ut i det hele tatt. Hun var i veldig dårlig form, men jeg sa til henne: «Demi, jeg er her. Jeg elsker deg», og da svarte hun: «Jeg elsker deg også».

LES OGSÅ: - Jeg savner henne helt forferdelig