Slakter Rybaks nye singel

«Det er som å høre på en fremmed gjeng med dritings barndomsvenner».

UNDRENDE: - Rybak er til vanlig en veldig festlig fyr; hva skjedde? skriver VGs anmelder om Rybaks nye singel. Foto: Kirby Ann Basken/Seher.no
UNDRENDE: - Rybak er til vanlig en veldig festlig fyr; hva skjedde? skriver VGs anmelder om Rybaks nye singel. Foto: Kirby Ann Basken/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Alexander Rybak (23) har byttet plateselskap fra EMI til Universal. I juni kommer hans neste album, men singelen hans «Fela igjen» er ute denne uka.

Men noen knallkritikk kan den norske Eurovision-vinneren se langt etter så langt. I torsdagens VG blir nemlig Rybak belønnet med terningkast én, og en anmeldelse som sier slakt fra start til slutt.

«Det er for så vidt bra at Rybak ikke er selvhøytidlig. Men det er jo ikke nødvendig å framstå som en gjøk av den grunn».

Slik starter VG-anmeldelsen av den norske artistens singel. Bedre blir det ikke lenger ned i artikkelen.

«Det er som å høre på en fremmed gjeng med dritings barndomsvenner som roper og skriker og holder på å le seg ihjel av sin egen fortreffelighet, uten at en god punchline noensinne dukker opp. Rybak er til vanlig en veldig festlig fyr; hva skjedde?», skriver anmelderen.

I midten av mars brøt artisten med sitt eget management etter at de var uenige om mål og prioriteringer. Så spørs det om hans nye management kan være med å sørge for at anmeldelsene framover blir av et helt annet kaliber enn dette.

For det skal mye til for å rette opp humorsangen «Fela igjen», mener VG.

«Dette er ikke hans 'ordentlige' nye singel; den heter 'Oah' og slippes 12. mai. Dersom målet var å senke forventningene, må 'Fela igjen' sies å være vellykket. Men 'Oah' må nesten overgå 'Fairytale' for å få oss til å glemme denne umorsomme morsomheten»...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg fikk et nervøst sammenbrudd