BRYSTFORSTØRRELSE: Burleskdanserinnen har innrømmet at hun har forstørret og operert brystene sine.  Foto: All Over Press
BRYSTFORSTØRRELSE: Burleskdanserinnen har innrømmet at hun har forstørret og operert brystene sine. Foto: All Over PressVis mer

Slakter opererte kjendiser

- Man må innrømme plastisk kirurgi, sier burleskdanser Dita von Teese.

SEHER.NO: Selv har hun tidligere innrømmet å ha forstyrret brystene, og nå langer burleskdanser og pinup-modell Dita von Teese (36) ut mot andre opererte Hollywoodstjerner.

Skjønnheten, som nylig lanserte sin egen undertøyskolleksjon, mener nemlig at det er på tide at stjerner som har lagt seg under kniven er tøffe nok til å snakke ut om, samt innrømme, avgjørelsen, skriver Female First.

- Det er ingen hemmelighet at jeg opererte brystene mine. Da jeg var tenåring hadde jeg store bryster, men så gikk jeg gjennom en periode i mitt liv der jeg festet mye og drev med dop. Da gikk jeg ganske mye ned i vekt og puppene mine kom liksom aldri helt tilbake, sier pinup-dronningen.

Ifølge Dita har hun ikke angret et sekund på avgjørelsen.

- Jeg vil aldri unnskylde meg for å ha fått det gjort. Jeg skulle ønske at flere kjendiser kunne innrømme det, sier hun.

Og selv om hun har operert brystene, sier danserinnen at hun aldri har fått noe "annet" gjort, og at det er en sunn livsstil som holder kroppen hennes sunn og smekker.

- Med min diett så bruker jeg kun sunn fornuft. Jeg spiser ikke cheeseburgere hver dag og jeg forsøker å ta gode avgjørelser når det gjelder mat. Min svakhet er cookies med melk, sier hun, og legger til:

- For å holde meg i form driver jeg med yoga, pilates og ballet. Jeg hater treningssentere, så jeg har en sånn minitrampoline jeg hopper på.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Faketrenden er død og uinteresssant