Slakter norsk melk i USA

A1-stjernen er ikke nådig i sin kritikk.

SLAKTER LITAGOMELK: En tydelig misfornøyd Ben Adams poserer med Litagos melk med banansmak på nettstedet worstthingieverate.com. Popstjernen skriver under bildet at melken er «fæl».  Foto: worsthingieverate.com
SLAKTER LITAGOMELK: En tydelig misfornøyd Ben Adams poserer med Litagos melk med banansmak på nettstedet worstthingieverate.com. Popstjernen skriver under bildet at melken er «fæl». Foto: worsthingieverate.com Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Ben Adams (29) har blitt stor stjerne her til lands etter suksessen med den norsk-britiske boybandgruppa A1.

I desember 2009 gjorde A1 comeback med konsertene «Celebrating» på Christiana Teater i Oslo, og i fjor deltok de i norske Melodi Grand Prix.

Siden comebacket har Ben fått et nært forhold til Norge, og også funnet seg en norsk kjæreste - Sara Skjoldnes, som vant Frøken Norge i 2009.

Det spørs imidlertid om ikke 29-åringens norske fans blir litt skuffet når de får se popstjernens siste «stunt» på den amerikanske nettsiden WorstThingIEverAte.com.

Her har nemlig Ben lagt ut et bilde av seg selv med en kartong av melkeprodusent Tines Litago bananmelk. Og 29-åringen benytter da anledningen til å slakte den populære melken.

«Litago er et norskt melkemerke. Denne er banansmak og den er så fæl. Jeg tror ikke dere har det i Amerika, men hvis dere kommer til Norge - IKKE KJØP DET!», skriver Adams, som gjør en tydelig misfornøyd grimase på bildet.

At den britiske popstjernen langer ut mot den populære bananmelken tar imidlertid produsent Tine med stor ro.

Og melkegiganten tror heller ikke at 29-åringens uttalelser vil påvirke salget av melken.

- Det er jo synd at han ikke liker melken, men det er snakk om personlig smak da. Jeg tror norske forbrukere gjør seg opp en egen mening selv, så jeg tror ikke dette vil påvirke salget i særlig stor grad, sier Øystein Knoph, kommunikasjonsrådgiver i Tine til Seher.no.

Knoph har ikke noen klar oversikt over hvor mye de har solgt av bananmelken, men forteller at det er en såkalt sesongvariant.

- Det er jo litt artig at det er nettopp Litago han kritiserer, for vi har en svært god og tett dialog med forbrukerne, og de er svært ivrige med tilbakemeldinger på nettet. Nå skal det sies at akkurat denne banansmaken er en sesongvariant. Vi prøver hele tiden ut nye smaker. Vi har ingen tall på akkurat den med banan, men den med sjokolade selger veldig godt. Vi skifter stadig ut varene i takt med tilbakemeldingene vi får fra norske forbrukere, sier han.

Blir dere i Tine skuffet over at Adams slakter melken på denne måten?

- Nei, all ære til han for at han har en mening om Litago. Det skal han absolutt få lov til, sier Knoph.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Nå er det offisielt