IDOL(?): Surferosas Mariann Thomassen ble allemannseie som dommer i Idol. Her sammen med programleder Kyrre Holm Johannessen under den store finalen i Idol 2007 i Oslo Spektrum fredag kveld. Foto: Sara Johannessen/SCANPIX (Innf
IDOL(?): Surferosas Mariann Thomassen ble allemannseie som dommer i Idol. Her sammen med programleder Kyrre Holm Johannessen under den store finalen i Idol 2007 i Oslo Spektrum fredag kveld. Foto: Sara Johannessen/SCANPIX (Innf Vis mer

Slakter Marianns klesstil

Jan Thomas langer ut mot moteikonet - og mener Bærumsguttene kler seg mer homo enn homofile...

SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (40) er i vinden om dagen.

Nylig lanserte han andre sesong av sitt tv-program "Fra Hollywood til Parkveien" på TV 2 Zebra, deretter hadde han storstilt åpning på sin egen skjønnhetssalong, og nå er han aktuell med ny stylingbok.

Se bilder fra åpningen av skjønnhetssalongen lenger ned!

En meget busy mann med andre ord.

Likevel tok han seg nylig tid til et intervju med norske FHM, der han blant annet snakker ut om sin kjendisstatus, lanseringen av den nye boken og diverse celebriteters klesstil.

Og 40-åringen er ikke mild mot Surferosas utnevnte motedronning- og frontfigur - Mariann Thomassen (29).

Popprinsessen og "Norges best kledde kvinne" ifølge VG, har tidligere uttalt at hun er et stilikon blant annet fordi Jan Thomas mener hun ikke kan kle seg.

Dette synes ikke stylisten noe særlig om Han mener at Marianns stil nesten er litt "desperat".

- Om hun mener det, så vet hun ikke hva et stilikon er. Madonna er et stilikon, Mariann virker på meg som at hun er veldig usikker på stilen sin. Det tipper nesten over til å være desperat. Ofte ser hun jo ut som en sirkusartist, sier Jan Thomas til FHM.

Men til tross for at han mener hun ikke kan kle seg, synes kjendisstylisten at den tidligere "Idol"-dommeren er tøff som tør.

- Jeg tar henne på stilen hennes, for det er ingen andre som tør, ettersom hun er så jævlig stor i kjeften. Hun er i en prosess der hun forsøker å finne seg selv, og det irriterer henne at jeg gjennomskuer det. Jeg ville ikke i mitt syndefulle liv kledd opp noen slik, sier han.

Men det er ikke bare Mariann Jan Thomas langer ut mot. Han synes nemlig at bærumsguttas klesstil er helt horribel og at de "ser ut som de kommer fra mars".

- Jeg mener at gutter skal være gutter. Alt dette med rosa og lyseblå skjerf og smykker - det er en mote som nærmest ikke eksisterer noen annen plass enn her til lands. Selv ikke homofile menn er så homofile, sier han.

Stylisten kommer i disse dager ut med boken "Ta stylisten hjem", som er en stylingguide og "verktøykasse" for jenter. Her får man vite alt om skjegg, napping av bryn, sminke, intimbarbering og den typen ting.

Og stylistens beste tips til gutta, som ikke har fått sin bok enda, er: "Et hvitt smil - da kommer du langt".

LES OGSÅ: - Reddet huden med Jan Thomas`kaviar

se bilder fra åpningen av Jan Thomas`skjønnhetssalong nedenfor:

SEX FOR SKJØNNHET: Marianne Aulie og Pia Harldsen kom sammen, og Aulie delte gjerne sitt beste skjønnhetstips: - Masse sex og kjærlighet! Foto: Kirsti Irgens Ertsås
FESTFINE: Lene Alexandra Øien og Raymond Dicet ankom åpningen sammen. Foto: Kirsti Irgens Ertsås
SHOWGIRLS: Guri Schanke og Hilde Lyrån var i strålende humør på åpningen av Jan Thomas' salong. Foto: Kirsti Irgens Ertsås
Elisabeth Andreassen. Foto: Kirsti Irgens Ertsås
MOTELØVE: Moods Of Norway-designer Simen Staalnacke ankom i stil som vanlig. Foto: Kirsti Irgens Ertsås
TV-TRIO: Arnulf Refsnes, Synnøve Skarbø og Christopher Dons. Foto: Kirsti Irgens Ertsås
KOM MED BLOMSTER: Elle-redaktør Signy Fardal. Foto: Kirsti Irgens Ertsås
SEX FOR SKJØNNHET: Marianne Aulie og Pia Harldsen kom sammen, og Aulie delte gjerne sitt beste skjønnhetstips: - Masse sex og kjærlighet! Foto: Kirsti Irgens Ertsås
FNISETE: Tone Damli Aaberge og kjærsten Simen Wardenær var svært så fnisete da de ankom Parkveien. Foto: Kirsti Irgens Ertsås
FULLT HUS: Oslo-folket var i feststemning. Foto: Kirsti Irgens Ertsås