Patrick J. Adams om hertuginne Meghan:

Slakter kongehuset: - Det er skittent

Hertuginne Meghans tidligere kollega går til angrep mot kongehuset.

TORDNER: Hertuginne Meghans tidligere skuespillerkollega er alt annet enn fornøyd med hvordan Meghan har blitt behandlet den siste tiden. Foto: James Gourley / REX / NTB
TORDNER: Hertuginne Meghans tidligere skuespillerkollega er alt annet enn fornøyd med hvordan Meghan har blitt behandlet den siste tiden. Foto: James Gourley / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det har gått alt annet enn rolig for seg i de kongelige kretser den siste uken. Spesielt for den britiske kongefamilien, som virkelig har fått kjørt seg.

Natt til mandag kommer nemlig det som kanskje blir årets intervju, der tv-legenden Oprah Winfrey setter seg ned med prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39).

Dermed har det også kokt greit for paret, og det har gått så langt at til og med Buckingham Palace har kastet seg inn i stormen. Tidligere denne uken ble det nemlig kjent at de skal undersøke mobbeanklagene mot hertuginnen.

En av de som nå tar Meghan i forsvar er hennes tidligere «Suits»-kollega, Patrick J. Adams (39).

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer

Tordentale

I en rekke Twitter-meldinger går han nå nemlig hardt ut mot alle kritikere, og det britiske kongehus, for å støtte sin «entusiastiske, snille, samarbeidsvillige, givende og glade» venninne.

KOLLEGAER: Patrick J. Adams og hertuginne Meghan spilte mann og kone i tv-serien «Suits». Foto: Usa Network/Netflix/Kobal/REX/NTB
KOLLEGAER: Patrick J. Adams og hertuginne Meghan spilte mann og kone i tv-serien «Suits». Foto: Usa Network/Netflix/Kobal/REX/NTB Vis mer

Duoen spilte mann og kone i den populære serien , før hun ga seg som skuespiller og ble en del av kongehuset. Hun var med der fra 2011 til 2017, som karakteren Rachel Zane.

I innleggene beskriver skuespilleren hans tidligere fiktive kone som en svært sterk kvinne som aldri har vært redd for å stå opp for seg selv, eller de hun er glad i.

«Hun forelsket seg, flyttet til et annet land, ble et kjent navn over hele verden og begynte den vanskelige jobben med å passe inn i en familiedynamikk som på sitt beste kan beskrives som komplisert, og på sitt verste tilsynelatende gammeldags og giftig », skriver han videre.

GODT HUMØR: Hertuginne Meghan og prins Harry smilte til de fremmøtte da de viste seg offentlig for første gang på flere uker. Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

«Min venn Meghan»

39-åringen skriver videre at da de fikk sønnen Archie (1) var det den rette tiden for å begrave stridsøksen, og bare nyte tiden som en ny familie. Han påpeker imidlertid at vi dessverre ikke lever på en slik planet der det er mulig.

«Det er skittent at kongefamilien, der det nyeste medlemmet på nåværende tidspunt vokser inni henne, fremmer og forsterker beskyldninger om 'mobbing' mot en kvinne som selv i utgansgpunktet ble tvunget til å flykte fra Storbritannia for å beskytte familien og hennes egen mentale helse».

Som kjent er hertuginnen for øyeblikket gravid med barn nummer to.

Han mener også at disse hendelsene bare er enda et eksempel på skamløsheten til en institusjon som for lengs har gått ut på dato, har mistet troverdigheten og har mistet anstendigheten.

«Finn noen andre å irettesette, fornærme og pine. Min venn Meghan er langt utenfor deres liga», avslutter han tordentalen.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Tør ikke ringe

Det har aldri vært noen hemmelighet at skuespillerkollegaene har beholdt vennskapet også etter seriens slutt. Adams var blant annet til stede da hertuginnen og prins Harry giftet seg i Windsor i 2018.

Duoen, som befinner seg på svært forskjellige steder i livet - han som Hollywood-skuespiller og hun som britisk kongelig - har imidlertid tilsynelatende vokst fra hverandre. I et intervju har han nemlig åpent fortalt om at han synes det er vanskelig å ta kontakt med sin tidligere medskuespiller.

- For å være helt ærlig, så tror jeg at jeg er redd. Jeg vet nok at jeg kunne ha slått på tråden og ringt henne når som helst, men jeg vet ikke hva jeg skulle ha sagt, sa han i programmet «Radio Times» i oktober i fjor, ifølge People.

Sammen med kona Troian Bellisario (35) har Adams flere barn. Den hektiske familiehverdagen kan ha noe med saken å gjøre, mener han.

- Etter at barna våre ble født har vi sendt noen tekstmeldinger og gaver fram og tilbake, men jeg tror jeg er litt redd. Det er en helt ekte frykt. Jeg tror jeg er redd for å måtte bryte gjennom disse veggene for å ha en samtale, sa han i radioprogrammet.

LES OGSÅ: Kronprins Haakon hyller dronningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer