Slakter kleskode-bråk: - Misforstått

Mens flere kjendiser går hardt ut mot Sats' nye kleskoder, tror Frank Løke endringene vil ha en positiv effekt.

BLANDEDE MENINGER: Tidligere håndballspiller og tv-profil Frank Løke mener folk må slutte å sutre over Sats' nye kleskode-endring. Lene Alexandra Øien er på sin side usikker på om tiltaket er nok alene. Foto: Christian Roth Christensen, Dagbladet / Saxegaard photography
BLANDEDE MENINGER: Tidligere håndballspiller og tv-profil Frank Løke mener folk må slutte å sutre over Sats' nye kleskode-endring. Lene Alexandra Øien er på sin side usikker på om tiltaket er nok alene. Foto: Christian Roth Christensen, Dagbladet / Saxegaard photography Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden Norges største treningskjede, Sats, innførte et forbud mot alle overdeler som ikke dekker magen, har det kommet mange reaksjoner fra flere hold - også fra norske kjendiser.

Blant dem Alexandra Joner (29), tidligere «Paradise Hotel-»deltaker Sofie Karlstad (22) og Ulrikke Falch (23), som alle har vist motstand mot Sats' kleskode-endring.

Det er i en egen illustrasjon at treningskjeden viser hvilke kroppsområder som skal være dekket. Bildet viser at nettopp magetopper og korte shorts, ikke lenger er lov å bruke på Sats' treningssentre.

Reglene trer i kraft fra 1. november, og er blitt innført for «å blant annet unngå kroppspress». Derimot mener flere kritikere at magetopp-nekten framstår diskriminerende.

- Ikke diskriminerende

Én som imidlertid applauderer de nye reglene, er tidligere håndballspiller og tv-profil Frank Løke (39).

I et innlegg på Instagram skriver 39-åringen at han mener de nye reglene vil ha en positiv effekt, og at det vil få flere folk inn på treningsstudioene.

«Mindre press på klær og kropp gjør at man kan slenge på seg noen filler og komme seg på et treningsstudio uten å føle at man ikke passer inn. Folk flest er veldig opptatt av å sammenlikne, og mister veldig fort motivasjonen hvis vi føler at vi ikke passer inn», skriver han blant annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer