Frank Løke og Ole «Lukkøye» Klemetsen:

Slakter Klemetsens «Farmen»-kritikk: - For en sutrekopp

- Frank Løke kan gi faen i å kommentere, han aner ikke hva vi gikk gjennom, svarer Ole «Lukkøye» Klemetsen.

SUTREKOPP: Ole Klemetsen sammenlikner «Farmen kjendis»-oppholdet med et fengselsopphold. Frank Løke mener Klemetsen er en sutrekopp. Foto: Tore Skaar, Se og Hør / Lars Eivind Bones, Dagbladet
SUTREKOPP: Ole Klemetsen sammenlikner «Farmen kjendis»-oppholdet med et fengselsopphold. Frank Løke mener Klemetsen er en sutrekopp. Foto: Tore Skaar, Se og Hør / Lars Eivind Bones, Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På forsiden av VG fredag går en av årets «Farmen kjendis»-deltakerne, den tidligere proffbokseren Ole «Lukkøye» Klemetsen (47), hardt ut mot produksjonen bak det populære TV 2-programmet.

- De gjorde alt så vanskelig for oss. De tynte oss, det var som å være i et fengsel. Når folk truer deg og ber deg gjøre ting du ikke har lyst til, så blir du farlig. Uten å nevne navn var det folk der inne jeg ville ta. Jeg følte de gjorde det bare for å lage helvete, er blant noe av det Klemetsen sier til avisen.

Klemetsen beskriver «Farmen»-opplevelsen som knallhard, og hevder at produksjonen skal ha gjort alt i sin makt for å gjøre oppholdet så jævlig som mulig.

Grumsete vann

Spesielt mangelen på mat og rent vann, er noe av det Klemetsen reagerer mest på. Han hevder blant annet at produksjonen skal ha fjernet «Resorb»-tabletter fra vannet, midt under innspilling, slik at vannet skulle smake enda verre.

Erlend Elias tror lillebroren Erik Sæter hadde det ordentlig vondt da han måtte stå opp flere av de andre bøndene, under onsdagens episode av Farmen Kjendis. Vis mer

Til VG hevder derimot presseansvarlig for «Farmen kjendis» i TV 2, Alex Iversen, at de ikke opplevde at Klemetsen hadde det så tøft som han nå beskriver det som.

- Alle deltakerne har ulik opplevelse av det å delta i «Farmen kjendis». Ole har åpenbart hatt det tøft, men de fleste tilbakemeldingene vi har fått fra andre deltakere denne sesongen, og andre sesonger, er at det er krevende å være med, men at det ha vært en morsom og god opplevelse å delta, sier Iversen til VG, og legger til at TV 2 alltid tar tilbakemeldinger fra deltakere på alvor.

Det er imidlertid ikke første gang «Farmen kjendis»-produksjonen har fått hard kritikk fra deltakere.

Motsatt kritikk

I fjor var det «Farmen kjendis»-deltaker Frank Løke (38) som sparket fra seg mot produksjonen.

Den gang handlet imidlertid kritikken om det stikk motsatte. Løke reagerte på særbehandlingen av kjendisene under oppholdet, og mente at TV 2 hadde vært altfor snille med deltakernes TV-krav.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Kjendisene avslører hva de prøvde å smugle med seg inn på farmen. Vis mer

TV-profilene Kristine og Johanne Thybo Hansen (26), bedre kjent som «Jegertvillingene», gikk eksempelvis ikke med på et nikotinfritt gårdsopphold - og fikk løfte om pipetobakk av produksjonen. Også kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (35) virket å nyte godt av tobakken - og kaffekoppene.

Når Se og Hør tar kontakt med 38-åringen og spør om hva han synes om Klemetsens kritikk mot produksjonen, ler Løke.

- Bare sutring

Til Se og Hør innrømmer Løke at han ikke har lest hele saken, men at han har fått med seg at den tidligere proffbokseren har «sutret over noe grumsete vann».

- Du er med på «Farmen». Tror du det var pasteurisert melk og «Resorb»-tabletter i vannet for 100 år siden? spør Løke.

- Det er bare sutring. Han er en stor mann, som er vant med å spise store mengder mat. Det som har skjedd her er at han har fått i seg mindre mat enn han pleier, og merker det på energinivået. Han burde ha forberedt seg bedre, legger Løke til.

Flere av de mannlige deltagerne i Farmen Kjendis, deriblant Charter-Svein og Runar Søgaard, støter på problemer når de får i oppdrag å montere en brygge. Vis mer

Til VG retter imidlertid Klemetsen kritikk mot «Farmen kjendis» og produksjonsselskapet for at de ikke forberedte ham og familien hans på hva som ventet ham inne på gården.

- Han har da sett på «Farmen» før? Det er kampen for tilværelsen, slik det var for 100 år siden - med lite mat og grumsete vann. Hva annet kan han forvente seg? spør Løke.

- Blir forbanna på sånne folk

Selv husker Frank Løke sitt «Farmen»-opphold svært godt, og kjenner seg igjen i følelsen av å ha mindre energi på grunn av lite mat. Likevel mener Løke at det ikke er grunn nok til å klage.

- Jeg tror jeg hadde bedt ham om å slutte å syte. Hvis han hadde det så jævlig så kunne han vel bare reise hjem? sier Løke.

- Da jeg var med, var det også flere som bare satt der og klaget. Jeg blir forbanna på sånne folk. Hvis du fokuserer på det du har, og ikke det du ikke har, så går det som oftest bra, hevder Løke.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Runar Søgaard gjorde seg upopulær på gården allerede i første episode av Farmen Kjendis, da han tirret på seg både Donna Ionna og Svein Østvik. Vis mer

- Aner ikke hva han snakker om

Ole «Lukkøye» Klemetsen forteller til Se og Hør at det også hendte at årets deltakere i realityprogrammet fikk noen goder i løpet av sitt opphold.

- Det var dette som gjorde at jeg faktisk overlevde der inne, sier han.

Likevel hevder han at fjorårets deltakere tilsynelatende fikk goder som både vafler og pølser, oftere enn han fikk ferten av en søtsak under sitt opphold. Hva Løke har å si om kritikken av Klemetsen, vil sistnevnte helst ikke høre om.

- Hva Frank Løke mener, gidder jeg ikke bry meg noe om. Han gidder jeg ikke å kommentere. Jeg har vært gjennom hardere vær enn det han noen gang har vært. Kom med han, så skal han få smake, sier Klemetsen.

- Frank Løke kan gi faen i å kommentere, rett og slett. Han aner ikke hva jeg gikk gjennom inne på gården, legger 47-åringen til.

LES OGSÅ: - Er både ironisk og veldig dragisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer