Victoria Beckham og Justin Bieber:

Slakter gave: - Tror jeg heller vil dø

Superstjernen holdt ikke igjen da hun adresserte gaven fra popstjernen Justin Bieber.

IKKE OVERBEVIST: Victoria Beckham latterliggjorde en gave fra Justin Bieber. Her med ektemannen David Beckham i 2018. Foto: Richard Young /REX / NTB
IKKE OVERBEVIST: Victoria Beckham latterliggjorde en gave fra Justin Bieber. Her med ektemannen David Beckham i 2018. Foto: Richard Young /REX / NTB Vis mer
Publisert

Det er nok ikke første gang superstjernen Victoria Beckham (47) mottar gaver. Denne gangen er det derimot reaksjonen hennes som har fått mest oppmerksomhet, ifølge australske News.

Årets heteste, og kanskje mest overraskende skotrend, er de fargerike skum-kloggene Crocs.

Men ikke alle kaster seg like hengivent over nye trender, og er det én person som aldri kommer til å putte bena ned i fargesprakende Crocs for å labbe rundt i Londons gater, er det Beckham.

Det hadde imidlertid ikke popstjernen Justin Bieber (27) fått med seg.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Tanken som teller

Bieber har nemlig laget sin egen kolleksjon med Crocs, og bestemte seg for å levere et par på døren til 47-åringen. Beckham tok deretter til Instagram for å dele gaven hun hadde mottatt med sine 28,9 millioner følgere:

«Mange har spurt meg om hvordan jeg kommer til å kle meg etter lockdown. Hva tenker vi om dette forslaget fra Justin Bieber?»

Beckham filmet deretter fottøyet og fortsatte med et hint av forakt i stemmen:

«Greit, det er så snilt av Justin å sende meg Crocs. Jeg har aldri brukt Crocs. Dette fikk meg til å le, jeg mener, det er tanken som teller. Tusen takk».

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Designeren tok seg også tid til å spørre følgerne sine om råd, og lagde en avstemning på Instagram-story med følgende spørsmål:

«Kommer jeg til å bruke syrinfarget crocs?»

«Spice Girls »-stjernen delte resultatet av avstemningen dagen etter, og det viste seg å være veldig, veldig jevnt. Det viste seg nemlig at hele 43 prosent mente at Beckham skulle ta i bruk gaven.

Beckham benyttet anledningen til å takke popstjernen, men understreket at hun var enig med de 57 prosentene som hadde stemt nei.:

«Det var jevnt! Jeg tror jeg heller vil dø».

AVSTEMNING: Victoria Beckham kjørte en avstemning på Instagram-story etter å ha motatt crocs fra Justin Bieber. Foto: Skjermdump fra Instagram Story
AVSTEMNING: Victoria Beckham kjørte en avstemning på Instagram-story etter å ha motatt crocs fra Justin Bieber. Foto: Skjermdump fra Instagram Story Vis mer

Hyllet ektemannen

Victoria Beckham bruker Instagram til mer enn bare crocs-avstemning. Hun er gift med den tidligere fotballstjernen David Beckham, som i går fylte 46 år. Sammen har de barna Brooklyn (22), Romeo James (18), Cruz (16) og Harper Seven (9).

I anledning David Beckhams bursdag tok hele den verdenskjente familien, utenom minstemann, til Instagram for å hylle bursdagsbarnet i form av koselige bilder og hyggelige ord.

«Ser ut som du tar meg igjen. Til en veldig spesiell ektemann og den mest utrolige pappaen. Gratulerer med dagen. Vi alle elsker deg så, så mye», skrev Victoria Beckham til et bilde av de to sammen.

Eldstesønnen Brooklyn delte en rekke gamle bilder av seg selv og faren, blant annet fra hans tid som fotballspiller. Til bildene skrev han:

«Gratulerer med dagen til den mest utrolige pappaen. Jeg håper å bli den fantastiske pappaen du er. Jeg elsker deg så mye.»

Romeo på sin side delte et bilde av seg selv og faren fra en kveld på stranden. På bildet gliser begge fra øre til øre, og ser ut til å kose seg.

«Gratulerer med dagen pappa!!!! Jeg elsker deg så mye og håper du har en fantastisk dag», skriver Romeo til bildet.

Også yngstesønnen Cruz gratulerte faren på Instagram med et bilde av de to sammen: «Gratulerer med dagen pappa, ha en flott dag, elsker deg».

LES OGSÅ: Full forvirring etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer