Victoria Beckham og Justin Bieber:

Slakter gave: - Tror jeg heller vil dø

Superstjernen holdt ikke igjen da hun adresserte gaven fra popstjernen Justin Bieber.

IKKE OVERBEVIST: Victoria Beckham latterliggjorde en gave fra Justin Bieber. Her med ektemannen David Beckham i 2018. Foto: Richard Young /REX / NTB
IKKE OVERBEVIST: Victoria Beckham latterliggjorde en gave fra Justin Bieber. Her med ektemannen David Beckham i 2018. Foto: Richard Young /REX / NTB Vis mer
Publisert

Det er nok ikke første gang superstjernen Victoria Beckham (47) mottar gaver. Denne gangen er det derimot reaksjonen hennes som har fått mest oppmerksomhet, ifølge australske News.

Årets heteste, og kanskje mest overraskende skotrend, er de fargerike skum-kloggene Crocs.

Men ikke alle kaster seg like hengivent over nye trender, og er det én person som aldri kommer til å putte bena ned i fargesprakende Crocs for å labbe rundt i Londons gater, er det Beckham.

Det hadde imidlertid ikke popstjernen Justin Bieber (27) fått med seg.

Tanken som teller

Bieber har nemlig laget sin egen kolleksjon med Crocs, og bestemte seg for å levere et par på døren til 47-åringen. Beckham tok deretter til Instagram for å dele gaven hun hadde mottatt med sine 28,9 millioner følgere:

«Mange har spurt meg om hvordan jeg kommer til å kle meg etter lockdown. Hva tenker vi om dette forslaget fra Justin Bieber?»

Beckham filmet deretter fottøyet og fortsatte med et hint av forakt i stemmen:

«Greit, det er så snilt av Justin å sende meg Crocs. Jeg har aldri brukt Crocs. Dette fikk meg til å le, jeg mener, det er tanken som teller. Tusen takk».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer