Jamie Lee Curtis:

Slakter flaske-stuntet under Golden Globe

Skuespilleren raser i sosiale medier.

VIL IKKE REKLAMERE: Skuespiller Jamie Lee Curtis synes ikke noe om at Fiji-vannet ble med på røde løper-bildet hennes. Foto: NTB scanpix
VIL IKKE REKLAMERE: Skuespiller Jamie Lee Curtis synes ikke noe om at Fiji-vannet ble med på røde løper-bildet hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den storslåtte Golden Globe-utdelingen gikk av stabelen natt til mandag, dukket en rekke kjente fjes opp. Hollywood-stjernene strålte på den røde løperen, men det var derimot ikke de store kjendisene som fikk mest oppmerksomhet i etterkant av prisutdelingen.

Et mer ukjent fjes ble nemlig lagt merke til av en rekke medier, deriblant av People.

Stjal fokus

Det var nemlig i bakgrunnen på en rekke rød løper-bilder av stjernene at den kanadiske modellen Kelleth Cuthbert stjal all oppmerksomheten, der hun sto med et brett fullt av Fiji-vannflasker.

Det var flere «Fiji-jenter» til stede, men disse har på ingen måte blitt like populære som Cuthbert, som har fått det passende kallenavnet «The Fiji Water Girl».

BLIKK-KONTAKT: Cuthbert ser rett inn i kameraet på nesten alle bildene. Her med Lucy Boynton i forgrunnen. Foto: Getty Images
BLIKK-KONTAKT: Cuthbert ser rett inn i kameraet på nesten alle bildene. Her med Lucy Boynton i forgrunnen. Foto: Getty Images Vis mer

Den kanadiske modellen benyttet anledningen til å stå rett bak kjendisene da de ble avbildet og så rett inn i kameraet på alle bildene.

Det er ikke bare amerikanske medier som har bitt seg merke i Cuthberts stunt, men også skuespiller Jamie Lee Curtis (60), som nå har gått hardt ut og slaktet Fiji-vann-stuntet.

Raser over stuntet

Curtis tok nemlig til Instagram for å uttrykke sin mening om selskapet bak det velkjente Fiji-vannet. Skuespilleren skal ha blitt rasende da hun fant ut at den kanadiske modellen hadde «fotobombet» bildet hennes fra den røde løperen.

I innlegget skriver 60-åringen at hun fikk vite om det, etter at ektemannen Christopher Guest (70) nevnte at hun var på nettsiden til CNN.

- Jeg flyttet meg vekk fra kampanjen til Fiji og Moet hvor unge kvinner med brettene sine fulle av produkter stod nære et spesielt kamera. Jeg skjønte hvorfor det var en fotograf plassert der, og jeg flyttet meg bort og sa høyt at jeg ikke ønsket å promotere for noen av delene, skriver skuespilleren, og henviser til bildet av henne med den kanadiske modellen i bakgrunnen.

Stjernen raser mot at Fiji-vannet fortsatt kom med på rød løper-bildet av henne, og mener at sponsorer på slike arrangementer trenger tillatelse til å avbilde gjestene sammen med produktene deres.

Vannprodusenten Fiji har foreløpig ikke kommentert innlegget til skuespilleren.

Var ikke meningen

Kvinnen bak det virale stuntet har selv kommentert bakgrunnen for «fotobombingen» av Hollywood-stjernene.

Til People forteller Cuthbert at det ikke var meningen å stjele oppmerksomheten på den røde løperen, men at modell-instinktet tok over.

- Det er tonnevis av fotografer overalt, og det spiller ingen rolle hvor du står. Du må ha et godt ansikt, i det minste, hvis du skal være i bakgrunnen, sa modellen til nettstedet.

Modellen forteller videre at hun selv ikke hadde noen anelse om at hun ble omtalt i amerikanske medier og på Twitter, da hun ikke hadde mobilen sin tilgjengelig.

- Jeg fant det ikke ut før de siste menneskene på den røde løperen var på vei inn til prisutdelingen, og alle gikk forbi og begynte å vise meg telefonene sine og fortalte at jeg var blitt til en trend på Twitter. Men jeg skjønte ikke hvor stort det kom til å bli før senere, forteller Cuthbert.

Til tross for at den kanadiske modellen var til stede på flere av de største stjernenes bilder, hadde hun definitivt en favoritt for kvelden.

- Jeg elsket bildet med Jim Carrey. Jeg elsker arbeidet hans. Jeg vokste opp med filmene hans og syntes at det var morsomt å se meg selv i bakgrunnen avbildet med ham, sier Cuthbert til nettstedet.

Kritiske til flaskevann

Til tross for at mange finner bildene av modellen fra prisutdelingen underholdende, er det også flere som har reagert på bruken av plastflasker på arrangementet.

- Ikke la «The Fiji Water Girl» distrahere dere fra det faktum at med mindre du ikke har noe annet alternativ, så er plastflasker en fryktelig ting for miljøet, har en bruker skrevet på Twitter.

Også i kommentarfeltene på bilder av modellen påpeker flere dette.

Vannprodusenten Fiji har også tidligere høstet kritikk fra BBC for å tappe vann fra en øygruppe der en tredjedel av befolkningen ikke har tilgang på rent drikkevann.

LES OGSÅ: Dette er Golden Globe-øyeblikkene vi aldri glemmer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer