«Farmen kjendis» 2020:

Slakter «Farmen»-maten: - Ble fysisk dårlig

Stina Bakken går hardt ut mot maten i «Farmen kjendis». TV 2 stiller seg uforstående.

IKKE FORNØYD: Stina Bakken knekker sammen på grunn av maten på «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
IKKE FORNØYD: Stina Bakken knekker sammen på grunn av maten på «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg gruer meg til å se meg selv, sier «Farmen kjendis»-deltaker Stina Bakken (27) når Se og Hør møter henne kort tid før premieren.

Bakken var den siste deltakeren som fikk vite at hun skulle være med på realityprogrammet, ettersom blogger Anniken Jørgensen (23) måtte trekke seg bare få dager før innspillingen skulle starte.

I løpet av sesongens to første episoder har man fått se at influenseren ikke har fått i seg noe særlig mat, og at hun så godt som presser i seg potet, som hun i utgangspunktet ikke er noe glad i.

Dette går naturligvis ut over både energi og hvordan hun har det på kjendisgården, og Bakken forteller nå at hun ble fysisk dårlig på grunn av matmangel.

FØRSTE UT: Det blir et tårevått farvel når første deltager i «Farmen Kjendis» må forlate gården. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

«Fordervede innvoller»

- Jeg ble ganske nedbrutt, sier hun, og fortsetter:

- Det blir spennende å se hvordan det har blitt klippet, det kan hende jeg ser ut som en rosablogger som nekter å spise potet, eller så kan det hende de har fått frem sannheten.

27-åringen forteller at hun så seg nødt til å spise litt potet, men at hun ikke ønsket å få i seg det hun beskriver som fordervede innvoller.

- Det ville jeg ikke spise, jeg ville ikke bli matforgiftet. Mye av maten vi spiste var helt jævlig, fordi det var dårlige råvarer.

Videre forteller bloggeren at hun gikk på medisiner som gjorde henne kvalm og ødela appetitten hennes.

- Så vondt ble verre, fortsetter hun.

BETATT: «Farmen Kjendis» er i gang igjen, og blant årets deltakere finner vi svenske Gunilla Persson. Hun finner tonen med flere av mennene. Reporter: Thea Hope. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Reagerer

I onsdagens episode fikk man se Bakken ta til tårene på grunn av matsituasjonen. Flere av deltakerne kom med forslag til hvordan de kunne få i henne mat, og alt fra å lage eggerøre til å bake brød ble foreslått.

TV 2 forteller at deltakerne får samme mat som de andre deltakerne har fått i foregående sesonger.

AVSLØRER: «Farmen kjendis»-aktuelle Vidar Villa avslører at det blir litt drama også i årets sesong. Vis mer

- Det er klart det blir en overgang fra det man er vant til hjemme. Maten er enkel og den samme som de fleste andre sesongene, sier pressesjef Jan-Petter Dahl, og fortsetter:

- De har ikke kjøleskap og moderne måter å oppbevare maten på, men det er jo noe av oppgaven å finne ut av. Vi har ikke fått negative tilbakemeldinger fra andre deltakere, konstaterer Dahl.

LES OGSÅ: - Han kastet meg rundt og slo meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer