Eve Mavrakis og Ewan McGregor

Slakter «eksmannens» hyllest

Eve Mavrakis har lite til overs for Ewan McGregor.

IKKE FORNØYD: Eve Mavrakis og Ewan McGregor giftet seg i 1999, men har gått fra hverandre. Det er foreløpig ikke offentlig kjent om de skal skilles. Ewan har derimot fått seg en ny flørt, som han takket natt til mandag fra Golden Globe-scenen. Foto: NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Eve Mavrakis og Ewan McGregor giftet seg i 1999, men har gått fra hverandre. Det er foreløpig ikke offentlig kjent om de skal skilles. Ewan har derimot fått seg en ny flørt, som han takket natt til mandag fra Golden Globe-scenen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Golden Globe-utdelingen gikk av stabelen natt til mandag i Beverly Hills. Blant årets vinnere fant vi Ewan McGregor (46), som stakk av med prisen for beste mannlige skuespiller i tv-serie eller film for sin rolle i «Fargo».

Stjernen holdt som forventet en tale etter at prisen ble delt ut, der man tradisjonen tro takker både produksjonen og nære venner og familie for støtten. Skuespilleren gikk derimot nokså langt i talen sin.

Han valgte nemlig å takke både sin fraseparerte kone og sin nye flørt - i samme tale. Flere medier omtalte den noe bisarre talen. Nå raser Eve Mavrakis, stjernens tidligere kone, mot eksens utsagn.

- Likte ikke

I fjor høst ble det nemlig kjent at han valgte å forlate kona si gjennom de siste 22 årene, Eve Mavrakis (51), til fordel for 13 år yngre Mary Elizabeth Winstead (33).

I sin takketale natt til mandag hyllet McGregor like så godt begge to fra scenen. Det skal sies at det ikke er helt tilfeldig at skuespilleren nevnte begge to i talen. Han spiller nemlig mot Mary Elizabeth i serien, mens hans tidligere kone har tatt seg av barna mens han har vært på innspilling. ​

- Det ville heller ikke vært noen Rey uten Mary Elizabeth Winstead, så tusen takk til alle, sa den tydelige rørte prisvinneren til en applauderende sal.

TOTAL FORVANDLING: Gode sminkører har sørget for at de færreste vil kjenne igjen Ewan McGregor i sesong 3 av TV-serien «Fargo». Video: FX Vis mer

McGregor og Mavrakis har de fire barna Clara (21), Esther (16), Anouk (7) og Jamyan (7) sammen, som har vært fokus i bruddprosessen. Det var kanskje derfor ikke rart at han valgte å omtale ekskona i talen.

- Jeg vil gjerne få lov til å takke Ev, som alltid sto ved min side i 22 år. Jeg vil også takke mine fire barn, jeg elsker dere, sa skotten.

Men «Ev» hadde ikke spesielt mye til overs for talen. Til Daily Mail, sitert av australske News, forteller Mavrakis at hun mener eksen kunne spart seg.

- Nei, jeg likte ikke talen hans, sier hun.

BRUDD: Etter 22 år valgte Ewan og Eve å fortalte hverandre. For McGregors del var det til fordel for en 13 år yngre kollega. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Etter 22 år valgte Ewan og Eve å fortalte hverandre. For McGregors del var det til fordel for en 13 år yngre kollega. Foto: NTB scanpix Vis mer

På spørsmål om hun ønsket å utdype kommentaren, ga hun følgende svar:

- Det er av de samme grunnene som du er her og spør for. Jeg kommer ikke til å si noe mer om det, forteller hun. ​​

Mavrakis jobber som produksjonsdesigner, og har blant annet jobbet med filmer som «Imagine Me & You» og «Dangerous Liaisons».

Viser kjærligheten

Forholdet mellom McGregor og Winstead har lenge vært basert på spekulasjoner og lukkede kilder, men paret har sakte, men sikkert, valgt å vise frem kjærligheten sin for hverandre. I november ble de to observert sammen i Hollywood på vei til Pages-teateret for å se en oppsetning av stykket «Hamilton».

ROMANTISK: Ewan McGregor og Mary Elizabeth Winstead spiller sammen i «Fargo», og det utviklet seg romantiske følelser i kulissene. Natt til mandag takket skuespilleren henne fra scenen. Foto: NTB scanpix
ROMANTISK: Ewan McGregor og Mary Elizabeth Winstead spiller sammen i «Fargo», og det utviklet seg romantiske følelser i kulissene. Natt til mandag takket skuespilleren henne fra scenen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De så veldig lykkelige ut sammen. De så ikke ut som om de hadde en bekymring i verden, sa et øyenvitne til The Sun.

Paret holdt hender mens de gikk nedover gaten og så lettet ut over at de ikke lenger trenger å skjule sin kjærlighet.

Et øyenvitne sa til Daily Mail at han ikke innså at det var en annen kvinne enn kona, Ewan McGregor var på date med.

- Jeg kommenterte til middagspartneren min at jeg syntes det var hyggelig å se et en mann som var så forelsket i kona si etter alle disse årene. Da svarte han «kanskje det ikke er kona hans». De kysset og klemte mye.

HÅND I HÅND: Ewan McGregor gikk hånd i hånd med den nye kvinnen i sitt liv, Mary Elizabeth Winstead i Hollywood i høst. Foto: Splash News, NTB scanpix
HÅND I HÅND: Ewan McGregor gikk hånd i hånd med den nye kvinnen i sitt liv, Mary Elizabeth Winstead i Hollywood i høst. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Ewans kone skal være knust etter å ha blitt dumpet til fordel for 13 år yngre Mary Elizabeth. Før bruddet skal Mary Elizabeth ha hilst på Eve og barna hun har med Ewan McGregor under en middag i desember.

Etter at hun ble dumpet skal Eve ha blitt fortalt at Mary Elizabeth har vært forelsket i ektemannen hennes siden hun var en tenåring, ifølge The Sun.

- Hun prøver å behandle så mye bruddet som hun kan. Det er sikkert mange kvinner som har vært forelsket i Ewan, men de har ikke hatt en affære med ham, sa en kilde nær familien til avisen.

Ewan McGregor er en av Hollywoods mest ettertraktete mannlige skuespillere, og har gjort suksess blant annet i flere «Star Wars»-filmer og filmer som «Trainspotting» og «Moulin Rouge!».

Mary Elizabeth Winstead har blant annet spilt i Bruce Willis-filmene «Live Free or Die Hard» og «A Good Day to Die Hard». Hun giftet seg i 2010 med filmregissøren Riley Steams, men paret ble separert tidligere i år.

LES OGSÅ: Sluttet fred med ekskjæresten før hans død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer