Miley Cyrus:

Slakter eksen i ny singel

Artisten gir flere hint rettet mot eksmannen.

HARDT UT: Det ser ut til at Miley Cyrus går hardt ut mot eksen i den nyeste sangen hennes. Foto: Shutterstock editorial/NTB
HARDT UT: Det ser ut til at Miley Cyrus går hardt ut mot eksen i den nyeste sangen hennes. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

Miley Cyrus (30) sitt album «Endless Summer Vacation» er bekreftet, og 13. januar kom den første singelen «Flowers», sammen med en splitter ny musikkvideo.

Det er ingen tvil om at Cyrus tar 2023 med storm. Ikke bare kommer hun ut med en fengende sang, hun legger heller ikke skjul på hvem sangen handler om.

Uvanlig bursdagsgave

Sangen handler åpenbart om artisten sin eksmann Liam Hemsworth (33), og låten ble sluppet på en helt spesiell dato - nemlig Hemsworths bursdag.

Hemsworth kunne derfor feire 33-årsdagen med en slags bursdagssang fra ekskona.

INTERVJU: Lørdag 14. januar dukket Christian Brennhovd og Caroline Nitter opp sammen på rød løper i forbindelse med NRJ Music Awards. Timer seinere bekrefter de brudd. Video: Luna Lea. Vis mer

Det har lenge vært et rykte om at Hemsworth dediserte Bruno Mars (37) sin sang «When I Was Your Man» til Cyrus på radioen.

- That I should have bought you flowers/ And held your hand/ Should have gave you all my hours/ When I had the chance/ Take you to every party cause all you wanted to do was dance, synger Bruno Mars.

Det ser ut som at hun nå bekrefter dette ryktet ved å svare på teksten i refrenget til Bruno Mars.

- I can buy myself flowers/ Write my name in the sand/ Talk to myself for hours/ Say things you don`t understand/ I can take myself dancing/ And I can hold my own hand, synger Cyrus i sin nyeste låt.

Da hun annonserte den nye singelen la hun ut et Twitterinnlegg med eksakte klokkeslett til noen av verdens største byer. På toppen av listen sto det Sydney. Det var tydelig at hun ville at hjemlandet til eksmannen skulle få med seg dette.

En selvstendig kvinne

Sangen har blitt en TikTok-sensasjon der fansen hennes leker detektiv ved å sette sammen alle hintene som peker mot eksmannen.

«Alle vet allerede at hun svarer Bruno sin sang, men visste dere at det var mer symbolikk i musikkvideoen?», skriver en jente på TikTok og viser til flere rykter.

Det ryktes blant annet at det hvite huset i musikkvideoen er det samme huset som Hemsworth leide for å være utro da de var gift.

«PARTY IN THE USA»: Under «Mileys New Years Eve PartY» fikk Miley Cyrus problemer med toppen. Video: NBC / PRIVAT. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Klærne artisten har på seg i musikkvideoen har også muligens en større betydning. Gullkjolen hun har på seg i begynnelsen av videoen skal være laget av den samme designeren som lagde bryllupskjolen til Cyrus. I tillegg til at den svarte dressen hun har på seg senere i videoen tilsynelatende er helt lik den eksmannen hadde på seg i bryllupet.

- Skammet seg

I et Twitterinnlegg skriver en fan blant annet:

- «Miley gjenskapte de små beryktede dansetrinnene hun en gang gjorde for Liam under en rød løper, da han dessverre skammet seg over henne og virket flau overfor journalistene».

Ifølge Geo News la den nye kjæresten til Hemsworth, Gabriella Brooks (23) ut en instastory av Liam dagen etter singelen ble sluppet, der det sto «It's Liam day :)», som kan oversettes til «Det er Liam sin dag».

«Flower»-artisten har derimot funnet kjærligheten med musikeren og tegneren Maxx Morando (23).

LES OGSÅ: Dette heter de egentlig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer