Slakter eks-kona

David Hasselhoff hevder Pamela Bach var høy på kokain og sykelig sjalu.

FULL KRIG: Pamela Bach og David Hasselhoff krangler så busta fyker under forberedelsene til skilsmissen. Foto: All Over Press
FULL KRIG: Pamela Bach og David Hasselhoff krangler så busta fyker under forberedelsene til skilsmissen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Raser!

SEHER.NO: Ifølge rettspapirer nettstedet TMZ har fått tak i, hevder "The Hoff" at eks-kona blant annet ruset seg på datteren Taylor Anns 16-årsdag i mai.

En offentlig lab-rapport skal bekrefte at Bach har testet positivt på kokain i hvert fall en gang.

Den tidligere Baywatch-stjernen er vant til eksentrisk oppførsel fra divaer som Pamela Anderson og Carmen Electra, men hevder eks-konas hysteri overgår alt annet.

- Ofte anklaget hun meg for affærer med andre kvinner foran barna. Hun ba ofte meg og vår barnepike Becky om å dra til helvete, sier Hasselhoff (54) ifølge nettstedet.

Eks-kona skal også ha kommet med direkte trusler over telefonen.

- Du har mishandlet meg, du har ligget med for mange kvinner. Du er en psykopat, raste Bach i en telefonsamtale, som er gjenskrevet i rettsdokumentene.

Selv blånekter Bach for at hun bruker kokain, og at dette kun er et forsøk fra eks-mannen på å sverte henne.

- Hun kunne svart mediene med avsløringer om hans alkoholproblemer og telefonsamtaler, men vil ikke gå ut i mediene for å skåne barna, sier Bachs advokat.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer