TREKKPLASTER: - Jeg savner et eksklusivt kort. Westlife er et sikkert, men kjedelig navn, mener musikksjef i P3, Mats Borch Bugge. Foto: All Over Press
TREKKPLASTER: - Jeg savner et eksklusivt kort. Westlife er et sikkert, men kjedelig navn, mener musikksjef i P3, Mats Borch Bugge. Foto: All Over PressVis mer

Slakter årets Nobel-musikere

- Alt i alt er dette en veldig dårlig lineup, mener P3s musikksjef.

SEHER.NO: Forventningene til Nobelkonserten skjøt i været da årets fredsprisvinner ble annonsert men de virkelig stjerneartistene uteblir i Spektrum.

Bruce Springsteen, U2, Jay-Z, Beyoncé og Stevie Wonder var navn som umiddelbart dukket opp ettersom de er president og fredsprisvinner Barack Obamas egne favoritter. Men den gang ei, de store, eksklusive artistene skulle vise seg å utebli.

- Alt i alt er dette en veldig dårlig lineup, sier musikksjef i P3 Mats Borch Bugge til VG.

Bugge mener nemlig at artistlisten er utdatert og at den mangler de store trekkplastrene.

- Jeg savner et eksklusivt kort. Westlife er et sikkert, men kjedelig navn, mener han.

Nevnte Westlife, Natasha Bedingfield, Wyclef Jean, Donna Summer, Toby Keith, Lang Lang, Luis Fonsi, Amadou & Mariam, Esperanza Spalding og Alexander Rybak er artistene som utgjør årets Nobelkonsert.

Gisle Stokland, som er redaktør for ungdomsnettstedet 730.no, er enig i Mats Borch Bugges vurderinger.

- Dette er veldig forutsigbart. Det kan virke som om arrangørene har tenkt at de "trenger litt hip hop", og så har de huket inn Wyclef. Han har album ute, men han er ikke relevant for hip hop lenger, mener Stokland.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får ikke sminke Nobel-Jada