Slakter Alis båtkjøring

Halvdan Sivertsen mener Alejandro Fuentes viste altfor lite respekt for sjøen da han krasjet i Kristiansand.

VISER BÅTVETT: Halvdan Sivertsen mener Alejandro Fuentes og andre båtførere bør bli flinkere til å tenke sikkerhet på sjøen. Foto: SCANPIX
VISER BÅTVETT: Halvdan Sivertsen mener Alejandro Fuentes og andre båtførere bør bli flinkere til å tenke sikkerhet på sjøen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Det er galimatias å oppføre seg på sjøen så uvettig som han gjorde. Båtførerprøve burde vært obligatorisk for alle med båt over fem meter og som gjør mer enn ti knops fart. Havet er farlig å bevege seg på med strøm, bølger, holmer og skjær, sier Sivertsen (57) til VG.

Da gitarkameraten var med i God morgen Norge på TV 2 i morges hadde han en litt annen versjon. Halvdan mente seg feilsitert av VG og forklarte at hans poeng var å kritisere myndighetene. Han misliker at det er lov for en så ung mann å få kjøre en så stor farkost uten opplæring eller krav til sertifikat.

Sivertsen- som har hatt båt i over ti år - har aldri vært utsatt for et uhell på sjøen.

Tidligere har den folkekjære visesangeren vært i tottene på Fuentes og hans gitar-kolleger Kurt Nilsen, Askild Holm og Espen Lind, fordi de brukte navnet "De nye gitarkameratene".

Sivertsen mener "Gitarkamerat"-stemplet er forbeholdt originalgruppa med ham selv, Jan Eggum, Øystein Sunde og Lillebjørn Nilsen.

- Det er nok pressen som har hovedskylden for at disse artistene blir kalt "Gitarkameratene". Men det virker ikke som de selv har lagt to pinner i kors for å forhindre navnebruken.

LES OGSÅ: Norske kjendisers båtulykker!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer