Tone Damli:

- Slag i trynet

Artisten har vært i rampelyset halve livet. For noen år siden fikk hun en overraskende åpenbaring.

TATT PÅ SENGEN: Tone Damli ble overrasket da én helt speisell ting gikk opp for henne. Foto: Morten Eik / Se og Hør
TATT PÅ SENGEN: Tone Damli ble overrasket da én helt speisell ting gikk opp for henne. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2005 kom Tone Damli (34) på andreplass i sangkonkurransen «Idol», bare 17 år gammel.

Helt siden «Idol»-suksessen har Damli vært en stor del av rampelyset, og få har vel fått så mye spalteplass og skapt så mange overskrifter som det «Butterflies»-sangerinnen har.

Denne uken er Damli gjest i podkasten til Thomas Numme (52), «Søndagsbrunsj», hvor de to går gjennom en rekke temaer, blant annet det at hun var så ung da sirkuset startet.

- Tatt på sengen

Numme påpeker i podkasten at medietrykket rett og slett har vært ganske drøyt - og at så godt som alt stjernen sier og gjør blir oppslag i mediene. Han mener det fremdeles er slik.

Numme og Damli snakker også om at hun bare var 17 år da artistkarrieren skjøt fart - og at hun dermed har vært i rampelyset halve livet.

- Jeg ble tatt litt på sengen for noen år siden, eller det begynner å bli mange år siden, av at jeg ikke lenger var ung og lovende. For jeg har alltid vært ung og lovende, sier 34-åringen i podkasten.

Da skjønte hun det

Numme lurer på når dette skjedde, og da kan Damli avsløre at hun tror det var da Astrid S dukket opp - noe som resulterer i høylytt latter fra begge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer