Tone Damli:

- Slag i trynet

Artisten har vært i rampelyset halve livet. For noen år siden fikk hun en overraskende åpenbaring.

TATT PÅ SENGEN: Tone Damli ble overrasket da én helt speisell ting gikk opp for henne. Foto: Morten Eik / Se og Hør
TATT PÅ SENGEN: Tone Damli ble overrasket da én helt speisell ting gikk opp for henne. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2005 kom Tone Damli (34) på andreplass i sangkonkurransen «Idol», bare 17 år gammel.

Helt siden «Idol»-suksessen har Damli vært en stor del av rampelyset, og få har vel fått så mye spalteplass og skapt så mange overskrifter som det «Butterflies»-sangerinnen har.

Denne uken er Damli gjest i podkasten til Thomas Numme (52), «Søndagsbrunsj», hvor de to går gjennom en rekke temaer, blant annet det at hun var så ung da sirkuset startet.

- Tatt på sengen

Numme påpeker i podkasten at medietrykket rett og slett har vært ganske drøyt - og at så godt som alt stjernen sier og gjør blir oppslag i mediene. Han mener det fremdeles er slik.

SKADET SEG: Gjennom sommeren har Tone Damli delt flere bilder av seg selv i rullestol og med krykker. Nå gir hun helseoppdatering etter skaden. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Andreas Fadum Vis mer

Numme og Damli snakker også om at hun bare var 17 år da artistkarrieren skjøt fart - og at hun dermed har vært i rampelyset halve livet.

- Jeg ble tatt litt på sengen for noen år siden, eller det begynner å bli mange år siden, av at jeg ikke lenger var ung og lovende. For jeg har alltid vært ung og lovende, sier 34-åringen i podkasten.

Da skjønte hun det

Numme lurer på når dette skjedde, og da kan Damli avsløre at hun tror det var da Astrid S dukket opp - noe som resulterer i høylytt latter fra begge.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Da skjønte jeg at «fader og, nå er det noen andre som har tatt over den ung og lovende-tronen», sier Damli og følger opp:

- Det var litt slag i trynet nesten, men da var jo jeg «Idol»-dommer selv. Jeg var dommer den sesongen hun var med. Så ble jeg gravid og mor, og masse skjedde.

Damli konkluderer med at hun nå er i kategorien for voksen og etablert, og at hun altså ikke lenger er ung og lovende.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Tone Damli for å få en kommentar til saken, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Tvunget til å ta en pause

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer