Jennifer Aniston:

- Slag i hjertet

Skuespilleren åpner seg ytterligere om «Friends»-tiden.

ÆRLIG: Jennifer Aniston åpner seg ytterligere om tiden da hun spilte inn «Friends». Foto: Jim Ruymen / Shutterstock Editorial / NTB
ÆRLIG: Jennifer Aniston åpner seg ytterligere om tiden da hun spilte inn «Friends». Foto: Jim Ruymen / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var uten tvil mange fans som var i ekstase da «Friends»-stjernene ble gjenforent i en helt spesiell episode tidligere i år.

De seks skuespillerne Jennifer Aniston (52), Courteney Cox (57), Lisa Kudrow (58), David Schwimmer (54), Matthew Perry (52) og Matt LeBlanc (54) åpnet alle seg om tiden på settet, hvor de tilbrakte ti år fra 1994, og delte flere hemmeligheter med fansen.

Nå velger førstnevnte, som spilte Rachel Green i situasjonskomedien, å åpne seg ytterligere om «Friends»-tiden.

Faktisk letter Aniston på sløret om da det hele tok slutt for 17 år siden, og beskriver gjenforeningen som «et slag i hjertet».

TILBAKE: HBO Max publiserte de første bildene fra Friends The Reunion. Vis mer

Brutalt ærlig

52-åringen avslører også at de seks stjernene gikk gjennom flere private utfordringer samtidig som de tok farvel med sine elskede karakterer.

- Alle var håpefulle og så fremover, men det var mye å takle for alle. Harde sannheter, endringer, tap, barn, ekteskap, skilsmisser og spontanaborter, forteller Aniston åpenhjertig i et intervju med The New York Times.

Selv om de ifølge «The Morning show»-skuespilleren så frem til gjenforeningen på settet i år, legger hun ikke skjul på at det ikke er særlig lett å se tilbake.

- En av de virkelig følelsesmessige tingene for meg, var å innse at ting var så mye enklere den gang, forteller hun, og legger til at de blant annet ikke hadde sosiale medier.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

- Slag i hjertet

Også tidligere i sommer innrømmet Aniston at det var merkelig å være tilbake på settet, noe hun gjorde i et intervju med «Gayle King in the House» på radiokanalen SiriusXM.

- Det var som et slag i hjertet hele veien. Jeg tror det var sånn for oss alle. Vi fikk til og med tårer fra Courteney Cox, sa hun.

Filmsettet til serien så nemlig kliss likt ut som det gjorde den gang. Dermed ble det hele en overveldende seanse for vennegjengen.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

- Vi romantiserte det, men du må også huske at vi ikke har vært der siden siste episoden ble spilt inn. Og den tiden var veldig spesiell, når vi sa ha det til noe vi ikke ville si ha det til, som vi brydde oss dypt om, men vi visste at det var tiden for å ta farvel. Livene våre var foran oss. Vi hadde fremtiden foran oss, sa 52-åringen, og fortsatte:

- Det føltes nesten som om tiden hadde stoppet og vi reiste i tid. Og det er noe godt med det, men det er også hjertesorg.

LES OGSÅ: Letter på sløret om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer